Archivo de la categoría: Cursos

CURSOS DE PESCA MARÍTIMA SIN MUERTE DE MATARÓ

      Comentarios desactivados en CURSOS DE PESCA MARÍTIMA SIN MUERTE DE MATARÓ

Mataró, 16 de abril de 2019 La Escuela de Pesca de la SP Los Mosqueteros de Mataró continúa impartiendo sus cursos de pesca sin muerte o con retorno o de captura y suelta entre los jóvenes aficionados de la comarca y también luchando a brazo partido para que el puerto… Leer más »

Pla de formació online Ara Lleida 2019

      Comentarios desactivados en Pla de formació online Ara Lleida 2019

Des del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ens plau informar-vos sobre els cursos gratuïts del “Pla de formació online Ara Lleida 2019” amb l’objectiu d’oferir coneixement i facilitar eines  per a millorar la competitivitat del sector turístic del Pirineu  i les Terres de Lleida. Aquest Pla de… Leer más »

ICTIO: EL JOC DE CARTES DELS PEIXOS CONTINENTALS DE CATALUNYA

      Comentarios desactivados en ICTIO: EL JOC DE CARTES DELS PEIXOS CONTINENTALS DE CATALUNYA

Els peixos continentals de Catalunya han merescut un joc de cartes que estarà pròximament a la venda. Una bona iniciativa per a la difusió de la ictiofauna continental dels nostres rius, llacs, estuaris, canals, basses i embassaments. El joc conté 3 cartes d’alteracions i 53 d’espècies de peixos continentals, de… Leer más »

DESCOBERTA DE LA PESCA A OLOT

      Comentarios desactivados en DESCOBERTA DE LA PESCA A OLOT

Olot – 08/11/2018 Un total de 42 alumnes de l’Escola de Sant Roc d’Olot (Girona) han realitzat una “Descoberta de la pesca” desenvolupada per Jordi Guitart del Foment de la Pesca Esportiva d’Olo al que serà la Escola de Pesca a la nova zona de pesca de ciprínids del terme… Leer más »

DESCOBERTA DE LA PESCA A EL CATLLAR

      Comentarios desactivados en DESCOBERTA DE LA PESCA A EL CATLLAR

El Catllar, 31 d’octubre de 2018 Uns 70 alumnes de l’Institut-Escola L’Agulla del Catllar (Tarragona) han participat en la l’activitat “Descoberta de la pesca” organitzada pel Cap d’estudis Sr. Arcadi Cornadó i desenvolupada pel Guia federat Lluís Vallès Salvadó i el col·laborador José Baila Plana, de la Societat de Pescadors… Leer más »