Archivo de la categoría: Federació

TRUTTACAT AL DIARI MUNDO DEPORTIVO

      Comentarios desactivados en TRUTTACAT AL DIARI MUNDO DEPORTIVO

Barcelona, 9 d’agost de 2019 Gràcies a la UFEC, ha sortit publicat al diari Mundo Deportivo del 09/08/2019, el programa de Ciència Ciutadana TRUTTACAT del Comitè de Salmònids de la FCPEC dirigit a geolocalitzar i comunicar als científics les diferents varietats de truita que es pesquen als rius catalans per… Leer más »

SETMANA EUROPEA DE L’ESPORT 2019

      Comentarios desactivados en SETMANA EUROPEA DE L’ESPORT 2019

Consell Català de l’Esport, 25 de juliol de 2019 SETMANA EUROPEA DE L’ESPORT   #BeActive   #esportcat  (23 al 30 de setembre de 2019, campanya difusió arreu de Catalunya) Setmana Europea de l’Esport Semana Europea del Deporte Benvolgudes / Benvolguts, Els propers dies, del 23 al 30 de setembre de 2019, es… Leer más »

SUSPENSIÓN CAUTELAR DE LAS LICENCIAS ARANESAS DE PESCA

      Comentarios desactivados en SUSPENSIÓN CAUTELAR DE LAS LICENCIAS ARANESAS DE PESCA

Val d’Aran, 29 de agosto de 2019 El Conselh Generau d’Aran informa en un comunicado que “Con motivo de la interposición por parte de la Generalitat de Catalunya de recurso contencioso administrativo en contra de la aprobación de la Ordenanza fiscal num.4 reguladora de la tasa para la expedición de… Leer más »

AGÈNCIA DE PATRIMONI NATURAL: NO EXISTIM

      Comentarios desactivados en AGÈNCIA DE PATRIMONI NATURAL: NO EXISTIM

Cap representant dels usuaris turístics, recreatius i esportius a l’Agència de Patrimoni Natural, ara en tràmit parlamentari, que decidirà el que es pot i no es pot fer al 32% de Catalunya que ara és Espai Natural Protegit continental o marí i que de segur augmentarà els pròxims anys, sobre… Leer más »

CAMPIONAT D’ESPANYA SALMÒNIDS MOSCA JOVENTUT 2019

      Comentarios desactivados en CAMPIONAT D’ESPANYA SALMÒNIDS MOSCA JOVENTUT 2019

  Finalitzat el XXIII Campeonato de España SSAA Salmónidos Mosca Juventud. CAPTURA y SUELTA, realitzat al riu Arlanzon , Burgos (11 al 14 de julio de 2019). En Francesc Mur Martínez, de la Societat de Pescadors Esportius Alta Ribagorça, ha aconseguit el subcampionat en la classificació individual i la seva… Leer más »

SE BUSCAN PESCADORES DE MAR PARA ANUNCIO PUBLICITARIO RETRIBUIDO

      Comentarios desactivados en SE BUSCAN PESCADORES DE MAR PARA ANUNCIO PUBLICITARIO RETRIBUIDO

Agencia de publicidad busca pescadores deportivos y profesionales para un anunció de café que se rodará en parte a bordo de una embarcación. Edades aproximadas: mujeres entre 30 y 40 años y hombres entre 40 y 55 años. Retribuciones brutas: Protagonista 900 euros. Secundario 700 euros. Extra cualificado 250 euros…. Leer más »

ACORD PER A LA NOVA LLEI DE L’ESPORT I DE L’ACTIVITAT FÍSICA

      Comentarios desactivados en ACORD PER A LA NOVA LLEI DE L’ESPORT I DE L’ACTIVITAT FÍSICA

Parlament de Catalunya, 11 de juliol del 2019 Representats pel vicepresident Sr. Francesc Estrada, la FCPEC ha participat en la presentació de l’acord entre la Secretària General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) pel text definitiu de la nova llei de… Leer más »

AJUDA’NS A REPOBLAR TRUITES EL 7 D’AGOST A MALAGARRIGA

      Comentarios desactivados en AJUDA’NS A REPOBLAR TRUITES EL 7 D’AGOST A MALAGARRIGA

Dimecres, 7 d’agost de 2019 a les 10:20 h. PORTEU-VOS GALLEDES PER REPARTIR LES VOSTRES TRUITES Escola infantil de pesca de Malagarriga – Zona intensiva de pesca sense mort de Malagarriga Punt de trobada: aparcament de l’escola de pesca – Km 54,7 carretera c-55 entre Súria i Cardona. Google Maps: https://goo.gl/maps/6CcyUnn5mg5e88zaA… Leer más »

FOMENT DE LA PESCA MARINA DES DE CAIAC

      Comentarios desactivados en FOMENT DE LA PESCA MARINA DES DE CAIAC

Molins de Rei, 2 de juliol de 2019 El delegat d’Embarcació de la FCPEC, el president del Club de Pesca des de Caiac Taurons de Catalunya i el secretari general de la FCPEC es van reunir a la botiga especialitzada en pesca des de caiac Fish4Kayak per tal d’estudiar les… Leer más »