Archivo de la categoría: Escoles

MATARÓ PREPARA SU ESCUELA DE PESCA MARINA

      Comentarios desactivados en MATARÓ PREPARA SU ESCUELA DE PESCA MARINA

Mataró, 2 de enero de 2019 La Societat de Pescadors Los Mosqueteros de Mataró esta preparando su Escola de Pesca Marina de cara al año 2019, inscribiendo a sus Instructores en el Registro Oficial de Professions de l’Esport a Catalunya (ROPEC) y realizando los primeros ensayos con alumnos que a juzgar… Leer más »

COTO MALAGARRIGA: TRAM PER A LA DISCAPACITACIÓ

      Comentarios desactivados en COTO MALAGARRIGA: TRAM PER A LA DISCAPACITACIÓ

A la ZPC Malagarriga s’ha habilitat un tram per a la pesca des de cadira de rodes, la qual cosa amb els llocs de pesca de l’Escola de Pesca suposa una bona actuació en aquest Coto a càrrec del responsable federatiu en Manuel Gracia. Enllaç noticia, fotos i video TRAMO APTO… Leer más »

ICTIO: EL JOC DE CARTES DELS PEIXOS CONTINENTALS DE CATALUNYA

      Comentarios desactivados en ICTIO: EL JOC DE CARTES DELS PEIXOS CONTINENTALS DE CATALUNYA

Els peixos continentals de Catalunya han merescut un joc de cartes que estarà pròximament a la venda. Una bona iniciativa per a la difusió de la ictiofauna continental dels nostres rius, llacs, estuaris, canals, basses i embassaments. El joc conté 3 cartes d’alteracions i 53 d’espècies de peixos continentals, de… Leer más »

DESCOBERTA DE LA PESCA A OLOT

      Comentarios desactivados en DESCOBERTA DE LA PESCA A OLOT

Olot – 08/11/2018 Un total de 42 alumnes de l’Escola de Sant Roc d’Olot (Girona) han realitzat una “Descoberta de la pesca” desenvolupada per Jordi Guitart del Foment de la Pesca Esportiva d’Olo al que serà la Escola de Pesca a la nova zona de pesca de ciprínids del terme… Leer más »

DESCOBERTA DE LA PESCA A EL CATLLAR

      Comentarios desactivados en DESCOBERTA DE LA PESCA A EL CATLLAR

El Catllar, 31 d’octubre de 2018 Uns 70 alumnes de l’Institut-Escola L’Agulla del Catllar (Tarragona) han participat en la l’activitat “Descoberta de la pesca” organitzada pel Cap d’estudis Sr. Arcadi Cornadó i desenvolupada pel Guia federat Lluís Vallès Salvadó i el col·laborador José Baila Plana, de la Societat de Pescadors… Leer más »