Archivo de la categoría: Voluntariat ambiental

AJUDA’NS A REPOBLAR TRUITES EL 7 D’AGOST A MALAGARRIGA

      Comentarios desactivados en AJUDA’NS A REPOBLAR TRUITES EL 7 D’AGOST A MALAGARRIGA

Dimecres, 7 d’agost de 2019 a les 10:20 h. PORTEU-VOS GALLEDES PER REPARTIR LES VOSTRES TRUITES Escola infantil de pesca de Malagarriga – Zona intensiva de pesca sense mort de Malagarriga Punt de trobada: aparcament de l’escola de pesca – Km 54,7 carretera c-55 entre Súria i Cardona. Google Maps: https://goo.gl/maps/6CcyUnn5mg5e88zaA… Leer más »

CONVOCATÒRIA NETEJA DE PLATGES

      Comentarios desactivados en CONVOCATÒRIA NETEJA DE PLATGES

La Xarxa de Voluntariat Ambiental a Catalunya ens envia aquesta convocatòria Vols participar com a voluntari/a a la platja? El projecte Platja Neta proposa diverses sortides formatives aquest juny i juliol per als voluntaris i voluntàries ambientals que vulguin aportar les dades dels residus recollits a la recerca científica. Per… Leer más »

RECUPERACIÓ TRAMS AMB ALEVINS DE TRUITA

      Comentarios desactivados en RECUPERACIÓ TRAMS AMB ALEVINS DE TRUITA

  Aquests mesos d’abril i maig s’estan alliberant alevins de truita comuna de 3 a 5 cm per recuperar trams de rius alterats o amb poblacions reduïdes. Quant a la Societat de Pescadors Viladrau, continua amb el seu projecte de “Recuperació de la Riera Major 2018-2021”  i aquest any s’han… Leer más »

JOVES DE LA SELECCIÓ CATALANA DE SALMÒNIDS MOSCA COL·LABOREN AMB LA CIÈNCIA

      Comentarios desactivados en JOVES DE LA SELECCIÓ CATALANA DE SALMÒNIDS MOSCA COL·LABOREN AMB LA CIÈNCIA

Els rius catalans estan de sort, perquè només iniciar-se la temporada de pesca, el Campionat Juvenil de Salmònids de Catalunya ha tingut la seva primera fase amb un alt nivell a les aigües de la Noguera Pallaresa, concretament a Rialp. Aquest poble de muntanya, amb la implicació del seu Ajuntament… Leer más »

MALAGARRIGA: UNA ACTUACIÓN BUENA Y RÁPIDA

      Comentarios desactivados en MALAGARRIGA: UNA ACTUACIÓN BUENA Y RÁPIDA

Malagarriga, febrero y marzo de 2019 Manuel Gracia Berlanga, guarda de Malagarriga, en una de sus habituales visitas al coto, observó que manaba agua del subsuelo que resultó ser salina, de lo que dedujo que procedía de alguna rotura del colector de salmorras que discurre en la ladera del río,… Leer más »