Archivo de la categoría: Voluntariat ambiental

FINALITZADES LES OBRES DE CONDICIONAMENT A L’ALSINA DE FOIX

      Comentarios desactivados en FINALITZADES LES OBRES DE CONDICIONAMENT A L’ALSINA DE FOIX

Castellet i La Gornal, 14 d’octubre de 2019 Amb una rapidesa que agraïm i valorem, l’ajuntament de Castellet i La Gornal i el Parc natural del Foix han realitzat les obres de condicionament de l’escenari de pesca al tram de L’Alsina a Foix, amb un total de 21 llocs de… Leer más »

FOIX TIRA ENDAVANT

      Comentarios desactivados en FOIX TIRA ENDAVANT

Castellet i la Gornal, 1 d’octubre de 2019 Reunió positiva entre Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, Ajuntament de Castellet i la Gornal i Federació i Societats per tirar endavant l’escenari de Foix traslladant els concursos a L’Alsina i col·laborar amb el Centre de Natura que l’ajuntament promou a… Leer más »

AJUDA’NS A REPOBLAR TRUITES EL 7 D’AGOST A MALAGARRIGA

      Comentarios desactivados en AJUDA’NS A REPOBLAR TRUITES EL 7 D’AGOST A MALAGARRIGA

Dimecres, 7 d’agost de 2019 a les 10:20 h. PORTEU-VOS GALLEDES PER REPARTIR LES VOSTRES TRUITES Escola infantil de pesca de Malagarriga – Zona intensiva de pesca sense mort de Malagarriga Punt de trobada: aparcament de l’escola de pesca – Km 54,7 carretera c-55 entre Súria i Cardona. Google Maps: https://goo.gl/maps/6CcyUnn5mg5e88zaA… Leer más »

CONVOCATÒRIA NETEJA DE PLATGES

      Comentarios desactivados en CONVOCATÒRIA NETEJA DE PLATGES

La Xarxa de Voluntariat Ambiental a Catalunya ens envia aquesta convocatòria Vols participar com a voluntari/a a la platja? El projecte Platja Neta proposa diverses sortides formatives aquest juny i juliol per als voluntaris i voluntàries ambientals que vulguin aportar les dades dels residus recollits a la recerca científica. Per… Leer más »

RECUPERACIÓ TRAMS AMB ALEVINS DE TRUITA

      Comentarios desactivados en RECUPERACIÓ TRAMS AMB ALEVINS DE TRUITA

  Aquests mesos d’abril i maig s’estan alliberant alevins de truita comuna de 3 a 5 cm per recuperar trams de rius alterats o amb poblacions reduïdes. Quant a la Societat de Pescadors Viladrau, continua amb el seu projecte de “Recuperació de la Riera Major 2018-2021”  i aquest any s’han… Leer más »