Archivo de la categoría: Voluntariat ambiental

VAM TREURE DE TOT – NETEJA DE FOIX

      Comentarios desactivados en VAM TREURE DE TOT – NETEJA DE FOIX

Castellet i la Gornal, 28 de desembre de 2019 Entre els 15 voluntaris i el Guarda del Parc Natural del Foix, vam netejar l’escenari de pesca del Moll de l’Alzina i també, a petició del Parc Natural, el camí de les Oliveres, al costat del nucli urbà de Catellet. Va… Leer más »

NETEJA DE FOIX I MARISCADA – DISSABTE 28/12/2019

      Comentarios desactivados en NETEJA DE FOIX I MARISCADA – DISSABTE 28/12/2019

  NETEJA DE FOIX I MARISCADA DISSABTE 28 DE DESEMBRE DE 2019 Concentració 10:30 h a la Braseria La Mossegada – L’Arboç Google Maps: https://goo.gl/maps/x46xEYVbfeNpPhqs5 Els que vulguin poden apuntar-se a la mariscada de germanor per WhatsApp al 679 47 95 52 (Simon Concustell), fins al dia 25, preu aproximat… Leer más »

NETEJA VOLUNTÀRIA DE FOIX – 30/11/2019

      Comentarios desactivados en NETEJA VOLUNTÀRIA DE FOIX – 30/11/2019

Escenari de Foix, 30 de novembre de 2019 La SEP La Bagra de Montblanc, encapçalada per el seu president Sr. Emii Figueras Olivares, va netejar voluntàriament el nou escenari de pesca del Moll de l’Alzina a l’embassament del Foix del Parc Natural del Foix, i os anunciem que s’està preparant… Leer más »

FINALITZADES LES OBRES DE CONDICIONAMENT A L’ALSINA DE FOIX

      Comentarios desactivados en FINALITZADES LES OBRES DE CONDICIONAMENT A L’ALSINA DE FOIX

Castellet i La Gornal, 14 d’octubre de 2019 Amb una rapidesa que agraïm i valorem, l’ajuntament de Castellet i La Gornal i el Parc natural del Foix han realitzat les obres de condicionament de l’escenari de pesca al tram de L’Alsina a Foix, amb un total de 21 llocs de… Leer más »

FOIX TIRA ENDAVANT

      Comentarios desactivados en FOIX TIRA ENDAVANT

Castellet i la Gornal, 1 d’octubre de 2019 Reunió positiva entre Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, Ajuntament de Castellet i la Gornal i Federació i Societats per tirar endavant l’escenari de Foix traslladant els concursos a L’Alsina i col·laborar amb el Centre de Natura que l’ajuntament promou a… Leer más »

AJUDA’NS A REPOBLAR TRUITES EL 7 D’AGOST A MALAGARRIGA

      Comentarios desactivados en AJUDA’NS A REPOBLAR TRUITES EL 7 D’AGOST A MALAGARRIGA

Dimecres, 7 d’agost de 2019 a les 10:20 h. PORTEU-VOS GALLEDES PER REPARTIR LES VOSTRES TRUITES Escola infantil de pesca de Malagarriga – Zona intensiva de pesca sense mort de Malagarriga Punt de trobada: aparcament de l’escola de pesca – Km 54,7 carretera c-55 entre Súria i Cardona. Google Maps: https://goo.gl/maps/6CcyUnn5mg5e88zaA… Leer más »

CONVOCATÒRIA NETEJA DE PLATGES

      Comentarios desactivados en CONVOCATÒRIA NETEJA DE PLATGES

La Xarxa de Voluntariat Ambiental a Catalunya ens envia aquesta convocatòria Vols participar com a voluntari/a a la platja? El projecte Platja Neta proposa diverses sortides formatives aquest juny i juliol per als voluntaris i voluntàries ambientals que vulguin aportar les dades dels residus recollits a la recerca científica. Per… Leer más »