Archivo de la categoría: MEDI AMBIENT

DETERMINACIÓN TRUCHA AUTÓCTONA ANÁLISIS ADN 2018

      Comentarios desactivados en DETERMINACIÓN TRUCHA AUTÓCTONA ANÁLISIS ADN 2018

Pesca Continental ha publicado el estudio sobre la genética de la trucha autóctona en algunos ríos de las cuencas de la Noguera Ribagorzana, Noguera Pallaresa, Segre. Llobregat. Ter y piscifactoría del Pont de Suert, en la imagen se ofrece el resumen de los resultados y más abajo el estudio completo… Leer más »

ESTUDIO TRUCHA AUTÓCTONA EN RESERVAS GENÉTICAS – 2018

      Comentarios desactivados en ESTUDIO TRUCHA AUTÓCTONA EN RESERVAS GENÉTICAS – 2018

Pesca Continental ha publicado el estudio sobre la pureza genética en las Reservas Genéticas de los ríos Ter, Llobregat, Noguera Pallaresa y Noguera Ribagorzana. En la imagen podéis ver el resumen de los resultados y más abajo el estudio completo que también se puede descargar en:  Censos de peixos per… Leer más »

DETERMINACIÓN TRUCHA AUTÓCTONA ANÁLISIS ADN 2019

      Comentarios desactivados en DETERMINACIÓN TRUCHA AUTÓCTONA ANÁLISIS ADN 2019

Pesca Continental ha publicado el estudio sobre la genética de la trucha autóctona en los ríos Freser y Llierca y la piscifactoría Aiguanatura dels Portsalgunos ríos de las cuencas de la Noguera Ribagorzana, Noguera Pallaresa, Segre. Llobregat. Ter y piscifactoría del Pont de Suert, en la imagen se ofrece el… Leer más »

CONSELL DE COOPERACIÓ 2020 DEL PARC NATURAL DEL CAP DE CREUS

      Comentarios desactivados en CONSELL DE COOPERACIÓ 2020 DEL PARC NATURAL DEL CAP DE CREUS

Vilajuïga 16 de gener del 2020 Es va acomiadar per jubilació la directora Maria Victoria Riera a la qual agraïm la seva sensibilitat quant a la transparència i a la participació pública en general i amb les entitats de la pesca en particular. El més important quant a la pesca… Leer más »

CUENCA DEL EBRO – ESTUDIO DE PASOS PARA PECES Y ESTADO CAUCES

      Comentarios desactivados en CUENCA DEL EBRO – ESTUDIO DE PASOS PARA PECES Y ESTADO CAUCES

Zaragoza, 13 de enero de 2019 <<Esta asistencia técnica tiene un presupuesto de 357.347 euros e incluye la evaluación de proyectos de modificación y/o construcción de pasos de peces, una valoración de ríos de la cuenca (tanto de la hidrología como de la estructura que soporta el ecosistema fluvial: su… Leer más »

VAM TREURE DE TOT – NETEJA DE FOIX

      Comentarios desactivados en VAM TREURE DE TOT – NETEJA DE FOIX

Castellet i la Gornal, 28 de desembre de 2019 Entre els 15 voluntaris i el Guarda del Parc Natural del Foix, vam netejar l’escenari de pesca del Moll de l’Alzina i també, a petició del Parc Natural, el camí de les Oliveres, al costat del nucli urbà de Catellet. Va… Leer más »

NETEJA DE FOIX I MARISCADA – DISSABTE 28/12/2019

      Comentarios desactivados en NETEJA DE FOIX I MARISCADA – DISSABTE 28/12/2019

  NETEJA DE FOIX I MARISCADA DISSABTE 28 DE DESEMBRE DE 2019 Concentració 10:30 h a la Braseria La Mossegada – L’Arboç Google Maps: https://goo.gl/maps/x46xEYVbfeNpPhqs5 Els que vulguin poden apuntar-se a la mariscada de germanor per WhatsApp al 679 47 95 52 (Simon Concustell), fins al dia 25, preu aproximat… Leer más »

TALLER AMBIENTAL MANRESA PLA DE GESTIÓ CONQUES ACA 2022-2027

      Comentarios desactivados en TALLER AMBIENTAL MANRESA PLA DE GESTIÓ CONQUES ACA 2022-2027

Manresa, 28 de novembre de 2019 En aquesta ocasió van assistir a l’ACA, Universitat, Institut Català de Recerca de l’Aigua, Xarxa de Conservació de la Natura, i a més representants de diverses empreses de subministrament d’aigua, els quals van enriquir molt el taller centrat en els problemes derivats de la… Leer más »

DENÚNCIA TAPONAMENT PAS PER A PEIXOS RESCLOSA HOSTALET (N. PALLARESA)

      Comentarios desactivados en DENÚNCIA TAPONAMENT PAS PER A PEIXOS RESCLOSA HOSTALET (N. PALLARESA)

ACTUALITZACIÓ Rialp, 8 de gener de 2020 Finalment, han estat les riuades les que han netejat el pas per a peixos de la resclosa de l’Hostalet. Les administracions (Ajuntament de Sort, Consell del Pallars Sobirà, Pesca Continental de la Generalitat) no han fet res. Rialp, 21 de novembre de 2019… Leer más »

PLANS D’USOS RECREATIUS (PESCA INCLOSA) ALS EMBASSAMENTS DE L’ACA

      Comentarios desactivados en PLANS D’USOS RECREATIUS (PESCA INCLOSA) ALS EMBASSAMENTS DE L’ACA

Agència Catalana de l’Aigua, 13 de novembre de 2019 L’ACA ha tret la convocatòria de subvencions per tal que els ajuntaments i ens locals ‘ajuntaments encarreguin i sufraguin les despeses de la redacció dels plans d’usos recreatius dels embassaments  del districte de conca fluvial de Catalunya. Els Clubs afectats i… Leer más »