CONVOCATÒRIA CAMPIONAT DE CATALUNYA CORCHEO MAR DUOS ESPORT BASE I ALT NIVELL 2019

      Comentarios desactivados en CONVOCATÒRIA CAMPIONAT DE CATALUNYA CORCHEO MAR DUOS ESPORT BASE I ALT NIVELL 2019
Redes Sociales

CAMPIONAT DE CATALUNYA CORCHEO MAR DUOS ESPORT BASE I ALT NIVELL 2019
Classificatori per el campionat d’Espanya 2019.
2 de març de 2019 – Riu Ebre – Deltebre i Sant Jaume d’Enveja
Organització: Societat de Pesca Esportiva El Fangar
Informació: Jaime Calduch – 651514719 – jcr.instalaciones@hotmail.com
Les inscripcions estan limitades a 40 parelles per ordre d’inscripció i amb preferència pels participants al campionat d’Alt Nivell. Totes les inscripcions dels esportistes s’hauran de realitzar a través dels Clubs, mitjançant el programa Play Off. Enllaç: https://fcpeic.playoffinformatica.com/
Des de la pàgina de cada Club es seleccionen les llicències tramitades, es marca la casella de l’esportista que es vol inscriure, al botó Accions es selecciona Nova inscripció i el campionat corresponent (Alt Nivell, Esport Base i Reserves), a Observacions anotem el company de duo i fem Desar per finalitzar.
El termini per a les inscripcions finalitza a las 20:00 hores del divendres 22 de febrer de 2019. El cost de les inscripcions és de 60 euros per duo d’Alt Nivell i de 40 euros per duo d’Esport Base que es pagaran el mateix dia de la competició al Club organitzador. Els reserves són sense cost.
S’ha de comunicar a Jaime Calduch, 651514719, jcr.instalaciones@hotmail.com els esportistes integrants de cada duo, que podran ser de Clubs diferents, i els reserves.
RESERVES: Per a la participació al campionat d’Espanya és condició indispensable haver participat en el campionat de Catalunya. Es poden inscriure sense cost com a reserves altres esportistes del vostre Club amb llicència federativa d’Alt Nivell per tal de, en cas de baixa, poder substituir en el campionat d’Espanya a algú dels components del duo original.
La recaptació es destinarà a la selecció catalana que participi al campionat d’Espanya de l’especialitat, descomptant les despeses de gestió i organització.

CONVOCATÒRIA

View Fullscreen