SALVEM LA PESCA A FOIX AQUEST DIUMENGE 09/06/2019

      Comentarios desactivados en SALVEM LA PESCA A FOIX AQUEST DIUMENGE 09/06/2019
Redes Sociales

 

Hem organitzat una jornada de neteja al pantà de Foix per al diumenge 9 de juny de 11 a 13 hores dins dels actes de la Setmana de la Natura i per demostrar tant a l’ajuntament com als del Parc Natural del Foix que ens mereixem que continuï la pesca a Foix.
Si us plau aquells que pugueu anar-hi sols, en família o en colla acudiu amb bosses i guants a Foix aquest diumenge, la foto de tots nosaltres amb les bosses plenes de les escombraries recollides val el seu pes en or.
Us adjuntem l’enllaç per apuntar-vos, els que no tinguin assegurança federativa els farem una temporal gratuïta. Si us plau compartiu aquest enllaç a les vostres xarxes socials i per WhatsApp.
Ens veiem el diumenge !

Enllaç: Inscripcions jornada de Foix