NETEJA DE FOIX – SETMANA DE LA NATURA

      Comentarios desactivados en NETEJA DE FOIX – SETMANA DE LA NATURA
Redes Sociales

Castellet i La Gornal, 9 de juny de 2019

Dins dels actes de lla Setmana de la Natura, un grup de voluntaris van acudir el diumenge 9 de juny a netejar l’escenari de Foix a l’àrea d’esplai La Marina. La riba on es situen els llocs de pesca es va recórrer dues vegades, agafant inclòs els petits trossos de plàstic i paper d’alumini així com botelles, llaunes i escombraries en general. Es va prestar una especial atenció als pocs sedals de pesca que es van trobar, alguns enredats als matolls de la vora i uns altres penjant d’alguna branca dels pins que tomben cap a l’aigua. Aquests es van aconseguir treure mitjançant un ancora llançada amb molta habilitat des de la riba per enganxar l’embolic de fils, i la sorpresa va ser comprovar que no eren sedals dels utilitzats habitualment en les competicions, sinó línies de niló molt grosses amb terminals i hams grans d’acer dels que fan servir els furtius per tal de no perdre cap peça. En resum una bona jornada i l’agraïment de tots cap als voluntaris de Tarragona, Barcelona i Lleida per la feina ben feta.

VOLUNTARIS I “TROFEUS”

RECOLLINT ESCOMBRARIES GROSSES

RECOLLINT ESCOMBRARIES PETITES

SEDAL PENJANT DE LA BRANCA

SEDAL I HAM TRETS

BRANCA JA SENSE SEDAL