ABÚS EN L’EXTRACCIÓ D’AIGUA DEL LLOBREGAT A ABRERA

      Comentarios desactivados en ABÚS EN L’EXTRACCIÓ D’AIGUA DEL LLOBREGAT A ABRERA
Redes Sociales

Abrera, 3 de juny de 2019

Segons denúncia la Societat Esportiva de Pescadors d’Abrera, des de juny es deriva pràcticament tot el cabal del riu Llobregat a Abrera mentre Aigües Ter Llobregat i altres empreses es fan publicitat informant-nos del molt i molt bé que cuiden el medi ambient.

Noticia Taula del Llobregat: Denunciem la mortandat de peixos a ABRERA
<<Gràcies a Ramon Fàbrega, president de la Societat de Pescadors d’Abrera, hem gestionat aquesta denúncia: LTP4YFPDM. Data de registre 12/06/2019 14:58:57. Número de registre
9015-488251/2019. El fets van passar el diumenge passat, dia 2 de juny: duran tot el mati va anar baixant el cabal a la resclosa de Can Pous, a ABRERA a l’entrada de l’aigua d’ATLL i això fa que , més avall ja a la resclosa de Can Bros que deriva l’aigua cap el seu canal es queda tot el tram de riu sense aigua fins que de nou surt al riu després de la turbina, ja gairebé al Pont del diable. Resultat: Mortandat de peixos total. Això va passar diumenge dia 2 de juny, però ha passat moltes més vegades.>>