AIGUA DOLÇA

Redes Sociales
NOTICIAS

BRONCE EN EL MUNDIAL AGUA DULCE FLOTADOR U25

Embalse El Vicario, Ciudad Real, 5 al 11 de agosto de 2019 Los pescadores MARC GELÓN MARTÍNEZ de la Associació Navarclina de Pesca y MARC MUNTADAS SERRA de la Societat de Pescadors Esportius de Roda de Ter, junto con el resto de componentes de la Selección Española, han conseguido alzarse… Leer más »

0 comentarios

CLASSIFICACIÓ CATALUNYA AIGUA DOLÇA FLOTADOR GRUP A FASE FINAL 2019

Riu Llobregat, 3 i 4 d’agost de 2019 Enhorabona als Campions! Campió: ANTONI ELIAS GIRALT de la Societat de Pescadors Esportius de Balaguer Subcampió: JOSEP ESTEVE SALA del Foment de la Pesca Esportiva d’Olot Tercer classificat: ARNAU FABREGA RAMON de la Societat Unió de Pescadors Esportius d’Olesa de Montserrat Share… Leer más »

0 comentarios

CLASSIFICACIÓ CATALUNYA AIGUA DOLÇA FLOTADOR CLUBS I EQUIPS 2019

  Enhorabona als equips Campions! Share on: WhatsApp

0 comentarios

RAUL CARRASCO I DAVID FELIX, CAMPIONS D’ESPANYA D’AIGUA DOLÇA ENCEBADOR DUOS 2019

Text i fotos: Ramon Fàbrega Simó El duo Raul Carrasco Martínez i David Felix Enjuanes, de l’Associació Navarclina de Pesca, van proclamar-se campions d’Espanya en Aigua Dolça Encebador Duos al campionat que va tenir lloc a l’acotat de Bellús, Beniganim. Valencia, del 12 al 14 de juliol, i on van… Leer más »

0 comentarios

XXIV FIRA DEL PESCADOR DE RODA DE TER

  Roda de Ter – Passeig del Ter – 26, 27 i 28 de juliol de 2019 Organitza: Societat de Pescadors Esportius de Roda de Ter Divendres 26 de juliol. 15:30 h Concurs de pesca de Veterans. 20:00 h Inauguració oficial de la Fira. 20:30 h Entrega de premis. Dissabte… Leer más »

0 comentarios

CLASSIFICACIÓ CATALUNYA AIGUA DOLÇA FLOTADOR GRUP B FASE INICIAL 2019

Riu Segre, Balaguer, 7 i 8 de juliol de 2019 Enhorabona als Campions! Campió: JUAN JOSÉ MARTÍNEZ QUIÑONES, de la Societat de Pescadors d’Espqrreguera Subcampió: RICARD TURA TORRENT, de la Societat de Pescadors Esportius d’Anglès i Comarca Tercer classificat: THIERRY VENDRELL LAVERBE, de l’Associació de Pescadors Esportius de Torelló Share… Leer más »

0 comentarios

CONVOCATÒRIA CAMPIONAT DE CATALUNYA AIGUA DOLÇA FLOTADOR CLUBS I EQUIPS 2019

Alt Nivell classificatori per al campionat d’Espanya 2020 Riu Llobregat, 20 i 21 de juliol de 2019 Organitzen:  Societat de Pescadors d’Esparreguera Societat Unió de Pescadors Esportius d’Olesa de Montserrat Els equips poden ser interclubs i de 5 Esportistes més un Reserva i un Capità El termini d’inscripcions finalitza a… Leer más »

0 comentarios

CAMPEONATO DE ESPAÑA AGUA DULCE CEBADOR 2019

Canal de Castrejón (Toledo), 13 a 16 de junio de 2019 Nuestro equipo se esforzó, pero lo cierto es que no tuvo los resultados esperados. ¡Otra vez será! Enhorabuena a los campeones.   Share on: WhatsApp

0 comentarios

CLASSIFICACIÓ CATALUNYA AIGUA DOLÇA FLOTADOR GRUP A FASE INICIAL 2019

Riu Llobregat, 8 i 9 de juny de 2019 Enhorabona als Campions! Campio: CARLOS MARTINEZ GARCIA de l’Associació Pescadors Esportius Torelló Subcampió: JOSEP VIDAL TORRES de la Societat Pescadors Esportius Anglès i Comarca Tercer classificat: ARNAU FABREGA RAMON de la Societat Unió Pescadors Esportius Olesa de Montserrat Share on: WhatsApp

0 comentarios

CLASSIFICACIÓ CATALUNYA AIGUA DOLÇA ENCEBADOR-FEEDER FASE INICIAL 2019

  Enhorabona als Campions ! Share on: WhatsApp

0 comentarios

CANVI D’ESCENARI CATALUNYA AIGUA DOLÇA FLOTADOR GRUP A FASE INICIAL 2019

  NOTA DEL COMITÈ ESPORTIU D’AIGUA DOLÇA FLOTADOR Degut al mal estat del riu Ter en quant a captures, i amb la previsió de que la temperatura de l’aigua no canviarà perquè encara queda neu, s’ha acordat canviar d’escenari la primera fase del Campionat de Catalunya Aigua Dolça Grup A…. Leer más »

0 comentarios

CONVOCATÒRIA CAMPIONAT DE CATALUNYA AIGUA DOLÇA FLOTADOR GRUP B FASES INICIAL I FINAL 2019

Alt Nivell classificatori per a l’ascens al Grup A Fase inicial: Riu Segre 6 i 7 de juliol de 2019 Fase final: Riu Ter 6 i 7 d’octubre de 2019 Organitzen:  Societat de Pescadors Esportius de Balaguer Societat de Pescadors Esportius de Manlleu El termini d’inscripcions finalitza a las 20… Leer más »

0 comentarios

CONVOCATÒRIA CAMPIONAT DE CATALUNYA AIGUA DOLÇA FLOTADOR GRUP A FASES INICIAL I FINAL 2019

Alt Nivell classificatori pel Campionat d’Espanya 2020 Fase inicial: Riu Ter 8 i 9 de juny de 2019 Fase final: Riu Llobregat 3 i 4 d’agost de 2019 Organitzen: Societat de Pescadors d’Esparreguera i Societat Unió de Pescadors Esportius d’Olesa de Montserrat El termini d’inscripcions finalitza a las 20 h del dissabte… Leer más »

0 comentarios

CONVOCATÒRIA CAMPIONAT DE CATALUNYA AIGUA DOLÇA ENCEBADOR-FEEDER FASES INICIAL I FINAL 2019

Alt Nivell classificatori pel Campionat d’Espanya 2019 Fase inicial: Embassament d’Utxesa, 25 i 26 de maig de 2019 Fase final: Riu Fluvià, 19 i 20 d’octubre de 2019 Organitzen: Cub Esportiu de Pesca de Torres de Segre i Assocciació de Pesca Esportiva del Pla de l’Estany El termini d’inscripcions finalitza a las 20… Leer más »

0 comentarios

CLASSIFICACIÓ CATALUNYA AIGUA DOLÇA ENCEBADOR-FEEDER 2018

  Enhorabona als Campions! Share on: WhatsApp

0 comentarios

CONVOCATÒRIA CATALUNYA AIGUA DOLÇA ENCEBADOR-FEEDER FASE FINAL 2018

Alt Nivell classificatori per al campionat d’Espanya 2019 27 i 28 d’abril de 2019. Riu Llobregat, Abrera. Organitza: Societat Esportiva de Pescadors d’Abrera Informació: Jordi Fàbrega Abadia –  696196256 –  jordifreestyle@hotmail.com Share on: WhatsApp

0 comentarios

CLASSIFICACIÓ CATALUNYA AIGUA DOLÇA FLOTADOR CLUBS I EQUIPS 2018

Enhorabona als campions ! Share on: WhatsApp

0 comentarios

NOUS LLOCS DE PESCA A MANRESA

Manresa, 22 de març de 2019 L’Agrupació de Pescadors de Manresa ha aconseguit que l’ajuntament de Manresa faci les obres per condicionar el paratge de Sant Pau a la riba del riu Cardener dins de la Zona Lliure Sense Mort LL-25 obrint fins a 14 nous llocs de pesca i accesos… Leer más »

0 comentarios

RESOLUCIÓ ARP/430/2019 DE PESCA EN AIGÜES CONTINENTALS

  RESOLUCIÓ ARP/430/2019, de 25 de febrer, per la qual s’ordena la pesca a les aigües continentals de Catalunya durant la temporada 2019. RESOLUCIÓN ARP/430/2019, de 25 de febrero, por la que se ordena la pesca en las aguas continentales de Cataluña durante la temporada 2019.   CAT ESP Share… Leer más »

0 comentarios

PREVENCIÓN DEL RIESGO ELÉCTRICO EN LA PESCA – IBERDROLA 2019

Enlace Fepyc: Prevención del riesgo eléctrico en la pesca – Iberdrola 2019 Share on: WhatsApp

0 comentarios

BENVINGUTS! CLUB PESCA LLOBARRERA PALAFRUGELL I ASSOCIACIÓ PESCARRAMES LES BORGES BLANQUES

BENVINGUTS! CLUB PESCA LLOBARRERA PALAFRUGELL I ASSOCIACIÓ PESCARRAMES LES BORGES BLANQUES Dos nous col·lectius de pescadors s’integren a la Federació, l’Associació Pescarrames de Les Borges Blanques (Lleida) i el Club de Pesca Llobarrera de Palafrugell (Girona). La primera, presidida per Jordi Minguella Príncep, és un club de pesca continental on… Leer más »

0 comentarios

Bones Festes

La Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting els desitja unes bones Festes i feliç any nou. Share on: WhatsApp

0 comentarios

LINYOLA: LLOCS DE FRESA I RESTAURACIÓ DE RIUS

Linyola i Mollerussa (Lleida), 29 de novembre de 2018 Aquest poble del Pla d’Urgell (Lleida) es va convertir en un exemple d’estima per als seus rius amb el projecte de restauració del braç del riu Ondara que travessa el seu municipi i on la seva sensibilitat cap a la fauna… Leer más »

0 comentarios

JORDI MINAYA E HIGINIO ROLDÁN, CAMPEONES DE ESPAÑA AGUA DULCE CEBADOR DÚOS 2018

Crónica y fotos: Ramón Fábrega Simó de la Societat de Pescadors Esportius d’Abrera Beniganim, Valencia, 29 y 30 de septiembre de 2018 Gran campeonato de las parejas de la FCPEC, quedando Campeones de España la pareja formada por Jordi Minaya Cuesta e Higinio Roldán León de la SPE Egara, subcampeones… Leer más »

0 comentarios

MARC GELÓN MARTÍNEZ, CAMPEÓN DE ESPAÑA DE AGUA DULCE FLOTADOR JÚNIOR (U25) 2018

Crónica y fotos: Blas García Flores – Societat Unió de Pescadors Esportius d’Olesa de Montserrat Marc Gelón Martínez, de la Associació Navarclina de Pesca, se proclamó Campeón de España de Agua Dulce Flotador en la categoría Júnior (antes U25) en el campeonato de España celebrado en el embalse El Vicario… Leer más »

0 comentarios

EL EQUIPO SUPE OLESA MAVER, SUBCAMPEÓN DE LA COPA SENSAS 2018

  Crónica y fotos: Blas García Flores – Societat Unió de Pescadors Esportius d’Olesa de Montserrat Del 2 al 4 de noviembre de 2018 se celebró la Copa Sensas –Memorial Ángel Rodríguez en el embalse El Vicario de Ciudad Real, en el cual participaron dos equipos catalanes, quedando subcampeón el… Leer más »

0 comentarios

DESCOBERTA DE LA PESCA A OLOT

Olot – 08/11/2018 Un total de 42 alumnes de l’Escola de Sant Roc d’Olot (Girona) han realitzat una “Descoberta de la pesca” desenvolupada per Jordi Guitart del Foment de la Pesca Esportiva d’Olo al que serà la Escola de Pesca a la nova zona de pesca de ciprínids del terme… Leer más »

0 comentarios

SOLICITUDES DE ORGANIZACIÓN DE CAMPEONATOS DE ESPAÑA PARA 2019

Barcelona, 2 de noviembre de 2018 Hasta la fecha, los Clubs y Entidades han pedido que la FCPEC solicitase la organización de los siguientes campeonatos de España 2019: – Campeonato de España MAR COSTA LANZADO INFANTIL Y JUVENIL 2019 a cargo del Club Esportiu de Pesca La Lanzada El Prat… Leer más »

0 comentarios