SALMÒNIDS COMPETICIONS

Redes Sociales
NOTICIESSOCIETATSLLANÇATMOSCA RIUMOSCA LLAC

1r OPEN DE LLAC RIBAGORÇANA 2020
Fecha 1 de febrero de 2020


Suspesa la Jornada de Iniciació a la Pesca amb Mosca

De conformitat amb les mesures de contenció de la pandèmia del “Coronavirus”, se suspèn la Jornada d’Iniciació fins a nova data pendent de designar.   Share on: WhatsApp

0 comentarios

PASTA DE TUNGSTENO PARA SUSTITUIR AL PLOMO EN SALMÓNIDOS

La próxima Resolución de Pesca 2020 está previsto que prohíba el plomo para la pesca de salmónidos en 2020 y para todo tipo de pesca fluvial en 2021. La prohibición obedece a razones medioambientales y estaba prevista en la Ley 22/2009 catalana de pesca.  En la pesca de salmónidos con… Leer más »

0 comentarios

JORNADA D’INICIACIÓ A LA PESCA AMB MOSCA PER JOVES

Amb la finalitat de difondre la Pesca als joves de Barcelona, del Àrea Metropolitana i comarques, l’Escola de Pesca de Salmònids de la Federació Catalana realitzarà el 21 de març de 2020 una jornada d’Iniciació a la Pesca amb Mosca en la Zona de Pesca Intensiva més pròxima a Barcelona… Leer más »

0 comentarios

IV CAMPIONAT DE CATALUNYA SALMONIDS MOSCA EN LLAC

Els dies 25 i 26 de gener de 2020 es va realitzar, a Bellpuig (Lleida), aquest campionat, amb la participació de 23 esportistes de les categories Absoluta i Veterans. Es van realitzar 16 mànigues de 40′ de durada sense repetició de tram. Cal destacar l’ambient de companyonia a més de… Leer más »

0 comentarios

1r OPEN DE LLAC RIBAGORÇANA 2020

  Estamos preparando un nuevo Open, 1 de febrero de 2020, no te lo pierdas!!! 1r OPEN DE LLAC RIBAGORÇANA 2020 Fecha 1 de febrero de 2020 Share on: WhatsApp

0 comentarios

CONVOCATÒRIA IV CAMPIONAT DE CATALUNYA SALMÒNIDS LLAC EB I AN 2020

La Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting (FCPEC) convoca, als esportistes federats de totes les categories (absolut, veterans, joventut i dames), al IV Campionat de Catalunya de Salmonids en Llac (2020). La prioritat quant a les places serà per als esportistes d’Alt Nivell. Enllaç: Llistat inscrits ALT NIVELL Enllaç:… Leer más »

0 comentarios

APOSTA DE FUTUR – JORNADA DE TECNIFICACIÓ SALMÒNIDS MOSCA JOVENTUT 2019

Rialp, 16 i 17 de novembre de 2019 Text i fotos: Jesús Reina, pare d’esportistes de la Selecció Catalana de Salmònids Mosca Joventut. Els joves esportistes necessiten el suport dels adults, i en el complex món de la pesca de salmònids, la pràctica en diferents escenaris és fonamental per a… Leer más »

0 comentarios

COTO DE ALFARRÁS – PROGRAMA RÍO DE LA VIDA – RADIO 4G

Programa 40 del Río de la Vida dedicado íntegramente al Coto Intensivo de Alfarrás de la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana, cada día más valorado y conocido entre los pescadores nacionales y extranjeros, con entrevistas a Paco Cabrera desde el punto de vista deportivo y de Paco Pagando desde el… Leer más »

0 comentarios

CONVOCATÒRIA TORNEIG OBERT DE PESCADORS A MOSCA SECA

Especialitat: Exclusivament pesca a mosca seca (ortodoxa) Data: dissabte 16 novembre de 2019 Lloc: ZPC Intensiva Sense Mort de Malagarriga (riu Cardener). Horari: 9:00 a 13.00 – 13.00 a 15.00 Botifarrada – 15.00 a 18.00 Concentració Refugi de Malagarriga Inscripcions obertes en Torneig trobada pescadors a mosca seca Data límit… Leer más »

0 comentarios

JORNADES DE TECNIFICACIÓ SALMÒNIDS

La FCPEC convoca, als esportistes de la categoria joventut (18 anys o menys) a unes jornades de tecnificació de llançament en la modalitat de Salmònids. Organitza la Societat de Pescadors Esportius de Rialp 16 i 17 de novembre 2019 a Rialp (Lleida) Instructor Fly Fishers international D. ISMAEL JURADO  Share on: WhatsApp

0 comentarios