Federació

Redes Sociales

Canal vídeos: YouTube FCPEC

NOTICIAS

A POC A POC ENTRA LA PESCA RECREATIVA A LA DG DE PESCA I AFERS MARÍTIMS

Barcelona, 12 d’octubre de 2019 Han estat moltes i freqüents les queixes que des de la FCPEC hem fet a la Direcció general de Pesca i Afers Marítims perquè de la pesca recreativa i esportiva no sols se’n recorden per recaptar els 500.000 euros que cada any aportem en taxes… Leer más »

0 comentarios

PARC NATURAL ALT PIRINEU – JUNTA RECTORA 2019

Llavorsí, 04/10/2019 Quant a la pesca, els dades més interessants del Parc Natural són els següents: Programa Life Limnopirineus: 72.928,88 euros en extracció de foxins dels estanys de Rovinets, Closell i Naorte. Ajuts Espais Naturals Protegits: Extracció de 150 kg de foxins a Tres Estanys. Visites guiades centres d’alevinatge de… Leer más »

0 comentarios

NECROPSIA DE CORMORANES – LLEIDA 2019

Lleida, 25 de septiembre de 2019 En total se analizaron 18 cormoranes abatidos en invierno en el Valle de Arán, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Alt Urgell y La Cerdaña. A detacar los 7 gardinios o escardinios del estómago del ejemplar de la Cerdanya, posiblemente procedentes del Llac de Puigcerdà. La… Leer más »

0 comentarios

CONCURSOS DE FESTA MAJOR

Informem als Ajuntaments que des de la Federació els fem totes les tramitacions, autoritzacions i assegurances necessàries per tal que facin una activitat de pesca a les seves Festes Majors, i agraïm a tots els clubs i entitats que organitzen concursos de Festa Major a les seves localitats ja que són una… Leer más »

0 comentarios

CONCURS OBERT BENÈFIC VILA DE CALAFELL

Organitza: Club de Pesca Esportiva Roses – La Perola Platges de Calafell i de Segur, 14 de setembre de 2019 de 17:00 h a 02:00 h.  Share on: WhatsApp

0 comentarios

HOMENATGE A JOAN PUIGVÍ

Mataró, 24 d’agost de 2019 Text i fotos: Jesús Trasmontàn Enrique Video homenatge a en Joan Puigví Àlbum de fotos de la SEPM Mataró Estupenda vetllada d’homenatge a un gran pescador, en Joan Puigvi, del qual la seva sola presència va agradar a tots els presents. Se li va reconèixer… Leer más »

0 comentarios

CONVOCATÒRIA CONCURS OBERT MEMORIAL PELAI CATLLÀ – 08/09/2019

  Organitza: Agrupació de Pescadors de Manresa Parc de l’Agulla de Manresa, 8 de setembre de 2019 de 07:00 h a 14:00 h. Share on: WhatsApp

0 comentarios

LANZAMIENTO DE NØDOPWEB Y NØDOPAPP

Madrid, 20 de agosto de 2019 La Federación Española informa: Buenos días, La Agencia Española de Protección de la Salud en el Deporte (AEPSAD) lanza las nuevas herramientas de consulta de sustancias y métodos prohibidos en el deporte para la prevención y lucha contra el dopaje, NØDopWeb y NØDopApp, para… Leer más »

0 comentarios

TRUTTACAT AL DIARI MUNDO DEPORTIVO

Barcelona, 9 d’agost de 2019 Gràcies a la UFEC, ha sortit publicat al diari Mundo Deportivo del 09/08/2019, el programa de Ciència Ciutadana TRUTTACAT del Comitè de Salmònids de la FCPEC dirigit a geolocalitzar i comunicar als científics les diferents varietats de truita que es pesquen als rius catalans per… Leer más »

0 comentarios

NENS I ALEVINS JUNTS A MALAGARRIGA

ZPC Intensiva de Malagarriga, 7 d’agost de 2019 Tot i la calor, un grup de pares i nens van acudir a ajudar-nos a repoblar alliberar truites juvenils a L’Escola de Pesca de Malagarriga i a més ho van fer amb tot l’entusiasme de manera que inclòs es van ficar a… Leer más »

0 comentarios

SETMANA EUROPEA DE L’ESPORT 2019

Consell Català de l’Esport, 25 de juliol de 2019 SETMANA EUROPEA DE L’ESPORT   #BeActive   #esportcat  (23 al 30 de setembre de 2019, campanya difusió arreu de Catalunya) Setmana Europea de l’Esport Semana Europea del Deporte Benvolgudes / Benvolguts, Els propers dies, del 23 al 30 de setembre de 2019, es… Leer más »

0 comentarios

SUSPENSIÓN CAUTELAR DE LAS LICENCIAS ARANESAS DE PESCA

Val d’Aran, 29 de agosto de 2019 El Conselh Generau d’Aran informa en un comunicado que “Con motivo de la interposición por parte de la Generalitat de Catalunya de recurso contencioso administrativo en contra de la aprobación de la Ordenanza fiscal num.4 reguladora de la tasa para la expedición de… Leer más »

0 comentarios

AGÈNCIA DE PATRIMONI NATURAL: NO EXISTIM

Cap representant dels usuaris turístics, recreatius i esportius a l’Agència de Patrimoni Natural, ara en tràmit parlamentari, que decidirà el que es pot i no es pot fer al 32% de Catalunya que ara és Espai Natural Protegit continental o marí i que de segur augmentarà els pròxims anys, sobre… Leer más »

0 comentarios

CAMPIONAT D’ESPANYA SALMÒNIDS MOSCA JOVENTUT 2019

  Finalitzat el XXIII Campeonato de España SSAA Salmónidos Mosca Juventud. CAPTURA y SUELTA, realitzat al riu Arlanzon , Burgos (11 al 14 de julio de 2019). En Francesc Mur Martínez, de la Societat de Pescadors Esportius Alta Ribagorça, ha aconseguit el subcampionat en la classificació individual i la seva… Leer más »

0 comentarios

SE BUSCAN PESCADORES DE MAR PARA ANUNCIO PUBLICITARIO RETRIBUIDO

Agencia de publicidad busca pescadores deportivos y profesionales para un anunció de café que se rodará en parte a bordo de una embarcación. Edades aproximadas: mujeres entre 30 y 40 años y hombres entre 40 y 55 años. Retribuciones brutas: Protagonista 900 euros. Secundario 700 euros. Extra cualificado 250 euros…. Leer más »

0 comentarios

ACORD PER A LA NOVA LLEI DE L’ESPORT I DE L’ACTIVITAT FÍSICA

Parlament de Catalunya, 11 de juliol del 2019 Representats pel vicepresident Sr. Francesc Estrada, la FCPEC ha participat en la presentació de l’acord entre la Secretària General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) pel text definitiu de la nova llei de… Leer más »

0 comentarios

AJUDA’NS A REPOBLAR TRUITES EL 7 D’AGOST A MALAGARRIGA

Dimecres, 7 d’agost de 2019 a les 10:20 h. PORTEU-VOS GALLEDES PER REPARTIR LES VOSTRES TRUITES Escola infantil de pesca de Malagarriga – Zona intensiva de pesca sense mort de Malagarriga Punt de trobada: aparcament de l’escola de pesca – Km 54,7 carretera c-55 entre Súria i Cardona. Google Maps: https://goo.gl/maps/6CcyUnn5mg5e88zaA… Leer más »

0 comentarios

FOMENT DE LA PESCA MARINA DES DE CAIAC

Molins de Rei, 2 de juliol de 2019 El delegat d’Embarcació de la FCPEC, el president del Club de Pesca des de Caiac Taurons de Catalunya i el secretari general de la FCPEC es van reunir a la botiga especialitzada en pesca des de caiac Fish4Kayak per tal d’estudiar les… Leer más »

0 comentarios

JUNTA DIRECTIVA Y COMISIÓN DELEGADA DE LA FEDERACIÓN ESPAÑOLA DEL 29.06.2019

Ciudad Real, 29 de junio de 2019 Pudieron asistir 2 de los 3 representantes catalanes en la Junta Directiva y Comisión delegada de la FEPyC. Quedó confirmada la recuperación del Alto Nivel para dos deportistas catalanes afectados en su día por bajas médicas. Se trataron temas como las elecciones en… Leer más »

0 comentarios

REPOBLACIONS DE TRUITA AUTÒCTONA DEL CONSELL COMARCAL DEL PALLARS SOBIRÀ

Pallars Sonbirà, 21 de juny de 2019 El Consell Comarcal del Pallars Sobirà (Lleida), que dona un veritable suport a la pesca, en coordinació amb els centres escolars i el Cos d’Agents Rurals va alliberar les truites alevins i adultes criades en condicions el més salvatges possible, als centre d’alevinatge de… Leer más »

0 comentarios

Programa 25 Río de la Vida

ENTREVISTA CON DANIEL SAUCEDO CANO PEDRO CUESTAS HABLA DEL INFORME KINDERMAN SOBRE EL CORMORÁN http://www.ivoox.com/37370313           Share on: WhatsApp

0 comentarios

ENCUESTA GENCAT DE PESCA RECREATIVA EN CATALUNYA 2019

Barcelona, 15 de junio de 2019 Se ruega la máxima difusión. La encuesta viene en 4 idiomas. <<La Generalitat de Cataluña tiene la voluntad de mejorar la gestión de la pesca recreativa mediante la participación de la ciudadanía. Con este fin, te invitamos a responder una encuesta voluntaria y confidencial… Leer más »

0 comentarios

AL·LEGACIONS AL PLA DE PORTS DE CATALUNYA, HORITZÓ 2030

Barcelona, 3 de juny de 2019 Presentades les al·legacions de la FCPEC centrades en que sigui cert allò de l’obertura dels ports a la ciutadania i no es quedi sols en paraules quan a l’hora de la veritat ens deneguen sistemàticament les autoritzacions per als concursos sense cap explicació, excepte… Leer más »

0 comentarios

REUNIÓ DEL CONSELL DE COOPERACIÓ DEL PARC NATURAL DEL CAP DE CREUS

Vilajuïga, 24 de maig de 2019 Al Consell de Cooperació i sobre la pesca marítima les conclusions més importants de la Memòria d’Actuacions de l’any 2018 van ser: PRUG – Per continuar la redacció del nou Pla Rector d’Ús i Gestió (PRUG) s’ha d’esperar a que els nous Ajuntaments comencen… Leer más »

0 comentarios

AFOROS EN EL RÍO SEGRE Y EN EL CANAL DE URGELL

Torreblanca, río Segre, 21 de mayo de 2019 Las varias observaciones del Guía de Pesca Carles Vivé sobre el descenso del caudal del río Segre aguas abajo del azud de Torreblanca en la toma inferior del canal de Urgell respecto a los caudales ecológicos establecidos en el Plan Hidrológico del… Leer más »

0 comentarios

PATROCINI STORE FISHER – DESCOMPTES PER ALS FEDERATS

  La botiga de pesca Store Fisher ha establert un acord de patrocini amb la FCPEC que ofereix les avantatges següents per als pescadors federats: Donar gratuïtament la roba oficial a tots els esportistes, capitans, reserves i delegats de la FCPEC que participin als campionats d’Espanya, la qual portarà, almenys,… Leer más »

0 comentarios

PERMISOS AMB I SENSE MORT

Barcelona, 17 d’abril de 2019 Més que sorprenent aquesta noticia del Departament d’Agricultura, ja que presumeixen de la pesca sense mort quan a la seva nefasta Resolució 2019 de pesca volen obligar-nos a matar tot aquell peix que a ells no els agradi. Notícia: Més pescadors retornen els peixos vius al… Leer más »

0 comentarios

RECURS CONTENCIÓS ADMINISTRATIU CONTRA LA RESOLUCIÓ 2019

  Barcelona, 26 d’abril del 2019 Admès a tràmit el recurs contenciós administratiu interposat per la FCPEC contra la Resolució ARP/ 430/2019 de pesca de l’any 2019 en defensa dels legítims interessos dels pescadors segons es va acordar per unanimitat a l’assemblea 2019.   Share on: WhatsApp

0 comentarios

SALVAR PARA LA PESCA LA CARRETERA LATERAL A UN NUEVO TÚNEL

Diario Segre, 8 de mayo de 2019 Solicitud y respuesta en principio favorable de la Direcció general d’Infraestructures de Mobilitat respecto a conservar los 1,5 km de la carretera C-14 Lleida – Andorra lateral al nuevo túnel de Tresponts para usos de pesca en particular y turísticos y recreativos en general,… Leer más »

0 comentarios

CLASSIFICACIÓ CATALUNYA CORCHEO-BOIA MAR INDIVIDUAL 2019

  Enhorabona als Campions!     Share on: WhatsApp

0 comentarios

DOMINIO DEL SEGRE: LA UNIÓN HACE LA FUERZA

  Diario Segre, 5 de mayo de 2019 Aumento de socios en las entidades de pescadores que en el Alt Urgell y La Cerdanya agruparon sus cotos para formar el cotó unificado del Dominio del Segre, que permite pescar con un solo permiso desde Organyà hasta las fronteras con Francia y… Leer más »

0 comentarios

PROPOSTES ESPORT BARCELONA

  Barcelona, 2 de maig de 2019 La FCPEC, representada pel seu vicepresident primer Sr. Francesc Estrada, ha assistit junt amb altres federacions i la UFEC a l’acte de presentació als diferents partits polítics i als mitjans de comunicació d’un total de 50 propostes per millorar l’esport a Barcelona. També… Leer más »

0 comentarios

CLASSIFICACIONS CATALUNYA MAR COSTA LLANÇAT CLUBS I EQUIPS 2019

CLASSIFICACIÓ CLUBS I EQUIPS CLASSIFICACIÓ INDIVIDUAL CLASSIFICACIÓ MÀNIGUES CLASSIFICACIÓ SECTORS     Share on: WhatsApp

0 comentarios

BAJAN UN 3,8% LAS LICENCIAS Y PERMISOS EN 2018

Barcelona, 14 de abril del 2019 La DG d’Ecosistemes Forestals i Medi Natural ha publicado la estadística de permisos y licencias de pesca para Catalunya excluyendo Val d’Aran, que registra una caída del 3,8% en el número de licencias vigentes y permisos expedidos para todas las categorías, quizá por la… Leer más »

0 comentarios

APERTURA COTOS INTENSIVOS ALTA MONTAÑA

La Vall de Boí, 13 de abril de 2019 Apertura de los cotos intensivos de Alta Montaña en Catalunya en un día soleado, algunas capturas buenas y en general repoblaciones escasas y de pequeña talla. Video YouTube FCPEC: Captura y suelta de una trucha pescada a lance ligero con pez… Leer más »

0 comentarios

PERILL DE CAIGUDA DE ROQUES A L’ERMITA D’ARBOLÓ – NOGUERA PALLARESA

Gerri de la Sal, 10 d’abril de 2019 Enllaç Tram amb perill de caiguda de roques a l’estret d’Arboló Dies de les obres:   Laborables de 8h a 18h (11, 12, 15, 16, 17, 18, 23, 24 i 25 d’abril). L’Àrea de Pesca Continental envia l’avis següent: Benvolguts/des, Des del Parc Natural… Leer más »

0 comentarios

CLASSIFICACIÓ CATALUNYA EMBARCACIÓ INDIVIDUAL, JUVENIL, DUOS I CLUBS I EQUIPS 2019

Enhorabona als guanyadors ! CLASSIFICACIÓ EMBARCACIÓ INDIVIDUAL 2019 CLASSIFICACIÓ EMBARCACIÓ JUVENIL 2019 CLASSIFICACIÓ EMBARCACIÓ DUOS 2019 CLASSIFICACIÓ EMBARCACIÓ CLUBS I EQUIPS 2019   Share on: WhatsApp

0 comentarios

CONCURSO DE FOTOGRAFÍA DIGITAL DE LA CONFEDERACIÓN DEL EBRO

Presentación digital. Fecha límite 22 de abril de 2019 incluido. Convocatoria: CONCURSO DE FOTOGRAFÍA DIGITAL 2019 “De Fontibre al Delta, la diversidad de un río” Share on: WhatsApp

0 comentarios

154.492 SIGNATURES VALIDADES PER UNA NOVA LLEI DE L’ESPORT

Parlament de Catalunya, 5 d’abril de 2019 En Francesc Estrada Badia, vicepresident de la FCPEC i fedatari de les signatures recollides pels Clubs, ens ha representat avui a l’acte de validació per part de la Comissió de control del Parlament de Catalunya. Noticia UFEC: El Parlament valida les signatures de la… Leer más »

0 comentarios

A DÓNDE VAN NUESTROS PESCADOS DE MAR

  Cada día más, los campeonatos de pesca marina son de pesca sin muerte, o de captura y suelta o de pesca con retorno, que de todas estas formas hay partidarios de nombrar a esta modalidad que consiste fundamentalmente en no matar a los peces ppara liberarlos con el mayor… Leer más »

0 comentarios

SALÓ DE L’ESPORT I TURISME DE MUNTANYA 2019

Lleida, 23 i 24 de març de 2019 Al llarg d’aquest cap de setmana es va realitzar a Lleida el Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya on la FCPEC participa des de la primera edició amb un mostrador petit però suficient per mostrar la pesca esportiva i oferir al… Leer más »

0 comentarios

Pla de formació online Ara Lleida 2019

Des del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ens plau informar-vos sobre els cursos gratuïts del “Pla de formació online Ara Lleida 2019” amb l’objectiu d’oferir coneixement i facilitar eines  per a millorar la competitivitat del sector turístic del Pirineu  i les Terres de Lleida. Aquest Pla de… Leer más »

0 comentarios

APP PESCA CONTINENTAL – PesCat

Barcelona, 20 de març de 2019 Enllaç APP PesCat Aplicació desenvolupada per Forestal Catalana i la DG d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi PesCat és una capa georeferenciada que conté el traçat de les diferents zones de pesca de Catalunya: Zones de pesca controlada (ZPC) Zones lliures sense mort (ZLLSM) Aquesta capa conté informació de… Leer más »

0 comentarios

IMPULS A LA NOVA LLEI DE L’ESPORT I DE L’ACTIVITAT FÍSICA

Parlament de Catalunya, 18 de març de 2019 Amb l’assistència de Francesc Estrada Badia, vicepresident primer, en representació de la FCPEC s’ha fet l’acte de presentació de la Iniciativa Legislativa Popular per a una nova Llei de l’Esport i de l’Activitat Física promoguda per la UFEC, a la qual, a més… Leer más »

0 comentarios

EN MARXA L’ESCOLA DE PESCA DE LA NOGUERA PALLARESA

Baro – Soriguera, 16 de març de 2019 L’Escola de Pesca de la Noguera Pallaresa a Baro (Soriguera, Pallars Sobirà, Lleida) ha estat inaugurada amb la presència de Rosa Amorós, delegada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran; Josep Ramon Fondevilla, alcalde de Soriguera, representants de les Federacions Catalana y… Leer más »

0 comentarios

VALLE DE ARAN: LICENCIA PROPIA DE PESCA

Vielha, 28 de enero de 2019 Noticia: El Conselh Generau aprueba la creación de la Ordenanza reguladora de la tasa para la expedición de licencias de pesca recreativa en la Val d’Aran <<El pleno del Conselh Generau d’Aran ha aprobado hoy por unanimidad la aprobación inicial de la Ordenanza reguladora de la… Leer más »

0 comentarios

DÍA DE LA DONA 2019

Barcelona, 7 de marzo de 2019 En la sede de la UFEC ha tenido lugar el acto de conmemoración del Dia de la Dona 2019 con asistencia de la asambleista por el estamento de deportistas Sra. Rosa Maria Fernández Rey en representación de la FCPEC. Agradecemos el esfuerso de Rosa Maria por… Leer más »

0 comentarios

SETMANA DE LA DONA

Manifest de la UFEC del 8 de març de 2019 Share on: WhatsApp

0 comentarios

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2019

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2019 Per acord de la Junta directiva se us convoca a l’Assemblea General Ordinària 2019. Dia: Dissabte 30 de març de 2019 Hora: 10:00 hores primera convocatòria – 10:30 hores segona convocatòria Lloc: Seu social de la Societat Unió de Pescadors Esportius d’Olesa de Montserrat Plaça… Leer más »

0 comentarios

SALÓ DE L’ESPORT I TURISME DE MUNTANYA 2019 – LLEIDA

Com els darrers anys, la FCPEC tindrà un lloc que oferim a totes les Entitats de Pescadors i Escoles de Pesca per tal que puguin exposar  i oferir les activitats que considerin. SALÓ DE L’ESPORT I TURISME DE MUNTANYA Share on:

0 comentarios

RESOLUCIÓ ARP/430/2019 DE PESCA EN AIGÜES CONTINENTALS

  RESOLUCIÓ ARP/430/2019, de 25 de febrer, per la qual s’ordena la pesca a les aigües continentals de Catalunya durant la temporada 2019. RESOLUCIÓN ARP/430/2019, de 25 de febrero, por la que se ordena la pesca en las aguas continentales de Cataluña durante la temporada 2019.   CAT ESP Share… Leer más »

0 comentarios

154.492 SIGNATURES PER A UNA NOVA LLEI DE L’ESPORT

Barcelona, 20 de febrer de 2019 La campanya de la UFEC i de les federacions esportives catalanes “Preparats, llestos, llei” de recollida de signatures per a la presentació al Parlament de Catalunya d’una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per a una nova Llei de l’Esport ha recollit fins a la data 154.492 signatures verificades als quaderns… Leer más »

0 comentarios

SATUR L. FAGIL, NUEVO MIEMBRO DEL COMITÉ DE SALMÓNIDOS DE LA ESPAÑOLA

Madrid, 20 de febrero de 2019 Nuestro delegado del Comité de Salmónidos de la Federación Catalana ha sido incluido en el Comité de Salmónidos, Lago Orilla, Juventud y Veteranos de la Federación Española. Enhorabuena a Satur por este reconocimiento explícito de sus aportaciones a la mejora de la pesca deportiva… Leer más »

0 comentarios

GRANDES PECES: LOS HERMANOS SAUCEDO EN EL CAMPEONATO DEL MUNDO DE SUDÁFRICA 2019.

Crónica y fotos: Daniel y Xavier Saucedo Cano – Societat Esportiva de Pescadors de Granollers Empezamos con el viaje a Madrid para coger un avión que nos llevaría a Johannesburgo a formar parte del evento más importante de la pesca deportiva. Solo llegar al aeropuerto tuvimos la bienvenida del programa Río… Leer más »

0 comentarios

PATROCINIO PESCADORES, EQUIPOS, PROBADORES E INSTRUCTORES

La casa comercial STORE FISHER ha lanzado un programa de patrocinio con cuatro modalidades que son la de Amigos, dirigida a pescadores individuales, Equipos, enfocada a la competición, Probadores, orientada a los nuevos materiales e Instructores, destinada a los tutoriales de pesca. Enlace programa patrocinio: Programa de patrocinio Store Fisher Share on:… Leer más »

0 comentarios

ALLIBERAMENTS AMB TRUITA IRISADA, CORMORANS I D’ALTRES QÜESTIONS

Barcelona, 12 de febrer de 2019 A Catalunya, les competències sobre espècies no pescables, protegides i invasores són de la Secció de Flora i Fauna de la Direcció general de Polítiques Ambientals i Medi Natural del Departament de Territori i Sostenibilitat, amb els responsables de la qual va tenir una… Leer más »

0 comentarios

REVISIÓ DEL PLA ESTRATÈGIC DE L’ESPORT – AJUNTAMENT DE BARCELONA

Barcelona, 7 de febrer de 2019 En Javier Ortega Gómez, president de l’ Associació de Pescadors Deportius de Barcelona, en representació de la FCPEC, va participar a l’acte de presentació del a ser present a l’acte de presentació de la Revsisió del programa estratègic de l’esport de Barcelona on es definiiran les… Leer más »

0 comentarios

PREVENCIÓN DEL RIESGO ELÉCTRICO EN LA PESCA – IBERDROLA 2019

Enlace Fepyc: Prevención del riesgo eléctrico en la pesca – Iberdrola 2019 Share on: WhatsApp

0 comentarios

LA FCPEC A LA TAULA DE COGESTIÓ MARÍTIMA DEL LITORAL DEL BAIX EMPORDÀ

Palamós, 1 de febrer de 2019 La Federació en aquesta ocasió sí està representada gràcies a la feina d’en Joan Miret Sureda, el president Juan Lorenzo Sepúlveda Guerrero i d’altres socis de  l’ Associació Esportiva de Pesca Marítima Sant Feliu de Guíxols que han aconseguit que els pescadors esportius estiguem representats… Leer más »

0 comentarios

BENVINGUTS! CLUB PESCA LLOBARRERA PALAFRUGELL I ASSOCIACIÓ PESCARRAMES LES BORGES BLANQUES

BENVINGUTS! CLUB PESCA LLOBARRERA PALAFRUGELL I ASSOCIACIÓ PESCARRAMES LES BORGES BLANQUES Dos nous col·lectius de pescadors s’integren a la Federació, l’Associació Pescarrames de Les Borges Blanques (Lleida) i el Club de Pesca Llobarrera de Palafrugell (Girona). La primera, presidida per Jordi Minguella Príncep, és un club de pesca continental on… Leer más »

0 comentarios

ASAMBLEA FED. ESPAÑOLA, PROTECCIÓN DE DATOS Y NUEVOS JUECES

Madrid, 27 de enero de 2019 Para los Clubes lo más importante es que se aprobó que la protección de datos corra a cargo de la Federación Española a través de las Federaciones Territoriales, con lo cual los Clubes han quedado exentos de este farragoso y complicado tema. Por parte… Leer más »

0 comentarios

APERTURA DE LA TRUCHA – FECHAS PROVISIONALES

Barcelona, 21 de enero de 2019 El Área de Pesca Continental nos ha facilitado las fechas provisionales de apertura de la trucha que normalmente habrían de ser las definitivas cuando se publique la resolución de Pesca 2019 Share on: WhatsApp

0 comentarios

CARTA DE SUPORT DELS CLUBS A LA LLEI DE L’ESPORT

La Unió de Federacions sol·licita als Clubs i Entitats de Pescadors el suport a la Iniciativa Legislativa Popular per a una nova Llei de l’Esport mitjançant la signatura per part del president de la carta adjunta pasada a paper del Club i amb data, us hem enviat també un correu… Leer más »

0 comentarios

LLICÈNCIES I ASSEGURANCES FEDERATIVES 2019

Les entitats de pescadors ja estan tramitant les llicències i assegurances federatives del 2019 obligatòries per a la pesca marítima i necessàries per a la pesca esportiva i que a més són la garantia de la defensa dels pescadors, l’acreditació de la seva assegurança d’accidents, perdues anatòmiques, defunció i de… Leer más »

0 comentarios

La Truita del País

Societats de pescadors, administracions locals i autonòmica, treballant junts pel manteniment i recuperació de la truita autòctona mediterrània al Noguera Pallaresa. Aquest es el camí, endavant!! Share on: WhatsApp

0 comentarios

NUEVA VERSIÓN DEL CALENDARIO DE LA FEPYC A FECHA DE HOY

Share on: WhatsApp

0 comentarios

Bones Festes

La Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting els desitja unes bones Festes i feliç any nou. Share on: WhatsApp

0 comentarios

COTO MALAGARRIGA: TRAM PER A LA DISCAPACITACIÓ

A la ZPC Malagarriga s’ha habilitat un tram per a la pesca des de cadira de rodes, la qual cosa amb els llocs de pesca de l’Escola de Pesca suposa una bona actuació en aquest Coto a càrrec del responsable federatiu en Manuel Gracia. Enllaç noticia, fotos i video TRAMO APTO… Leer más »

0 comentarios

LA PESCA A LA JUNTA RECTORA 2018 DEL PARC NATURAL ALT PIRINEU

Llavorsí, 13 de desembre de 2018 El resum de les actuacions relacionades amb la pesca continental és el següent: Centres d’alevinatge d’Escaló i Llavorsí: 30.000 euros d’inversió en adaptació instal·lacions. Projecte Wild Rivers per a la valorització dels rius europeus no regulats que es vol engegar per a la capçalera… Leer más »

0 comentarios

JUNTA DIRECTIVA Y COMISIÓN DELEGADA FEDERACIÓN ESPAÑOLA 2018

Madrid, 14-16 de diciembre de 2018 En las reuniones de la Comisión de Coordinación Deportiva, Comisión Delegada y Junta Directiva de la Federación Española de Pesca y Casting se trataron los temas y las propuestas siguientes: Auditoría y control. Cierre provisional 2018 y presupuestos 2019. Recuperación Alto Nivel deportistas afectados… Leer más »

0 comentarios

RECOLLIDA DE SIGNATURES PER A UNA NOVA LLEI DE L’ESPORT

En aquesta campanya de la UFEC es tracta de recollir signatures en els quaderns oficials del Parlament de Catalunya per tal de tenir una nova Llei de l’Esport i recordeu que per cada signatura de persones més grans de 16 anys empadornades a Catalunya recollida el Parlament de Catalunya destina 0,5… Leer más »

0 comentarios

CONCURSO FOTOS DE PESCA

Concurso Fotográfico de pesca Store Fisher 2018 en Instagram Premio: Una caña feeder y una caña pesca corcheo Normas: – Enviar una fotografía de pesca con texto descriptivo a  info@storefisher.com con tu nombre y teléfono de contacto – Tienes hasta el 31-12-2018 para enviar tus fotografías – La semana del 1… Leer más »

0 comentarios

PRESENTACIÓ DE L’ESTRATÈGIA DE PATRIMONI NATURAL I BIODIVERSITAT

Palau de Pedralbes (Barcelona) 27 de novembre de 2018 Amb l’assistència de tota la colla de Directors generals, subdirectors, entitats i un munt de gent implicada (també la FCPEC), el conseller de Territori i Sostenibilitat va presentar l’Estratègia de Patrimoni Natural i Biodiversitat de la qual s’esmenten sols les “Accions”… Leer más »

0 comentarios

ORDRE OLÍMPICA PER AL PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ ESPANYOLA DE PESCA

El Comitè Executiu del Comitè Olímpic Espanyol, en la passada sessió del 20 de novembre, va acordar per unanimitat concedir l’ORDRE OLÍMPICA 2018 al president de la Federació Espanyola de Pesca i Càsting, el barceloní Josep Lluis Bruna Brotons, en reconeixement a la seva important labor i contribució a l’Olimpisme…. Leer más »

0 comentarios

MANIFEST DEL MÓN DE L’ESPORT CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

MANIFEST DEL MÓN DE L’ESPORT CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE La campanya de difusió del Manifest vol arribar al màxim d’entitats esportives de tot Catalunya perquè facin la lectura pública en activitats esportives d’àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure, durant la setmana del 12 al 30 de… Leer más »

0 comentarios

RAC1 – AVUI PARLEM DE LA PESCA AMB MOSCA

Radio RAC1 – LA PRIMERA PEDRA – Tira Milles amb Òscar Milla: Avui pafrlem de la pesca amb mosca, entrevista amb SAtur Lopez Fagil, delegat del comitè de Salmònids. Enllaç: https://www.rac1.cat/a-la-carta/detail/033c988b-369f-4723-95d3-175f99acb9d6 Share on: WhatsApp

0 comentarios

ICTIO: EL JOC DE CARTES DELS PEIXOS CONTINENTALS DE CATALUNYA

Els peixos continentals de Catalunya han merescut un joc de cartes que estarà pròximament a la venda. Una bona iniciativa per a la difusió de la ictiofauna continental dels nostres rius, llacs, estuaris, canals, basses i embassaments. El joc conté 3 cartes d’alteracions i 53 d’espècies de peixos continentals, de… Leer más »

0 comentarios

CURS DE JUTGES NACIONALS DE LA FEDERACIÓ ESPANYOLA

Crònica i fotos: Saturnino Lopez Fagil – Delegat del Comitè de Salmònids Mequinensa, 10 i 11 de novembre de 2018 El curs de Jutges Nacionals de la Federació Espanyola de Pesca i Càsting, s’orienta als aspirants a jutge nacional i al reciclatge dels jutges en actiu, El dissabte es van a… Leer más »

0 comentarios

SERGI GIMÉNEZ TORRENT, CAMPEÓN DE ESPAÑA MAR COSTA LANZADO JUVENIL 2018

Crónica y fotos: Jesús Trasmontán Enrique – Delegado del Comité de Mar Costa. La Manga del Mar Menor – 04/11/2018 El deportista Sergi Giménez Torrent del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola, se ha proclamado Campeón de España Mar Costa Lanzado Juvenil (hasta 21 años cumplidos en el año… Leer más »

0 comentarios

COL·LABORACIÓ AMB LA INVESTIGACIÓ POLICIAL DEL CRIM DE SUSQUEDA

Aquest estiu, la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra es va dirigir a la FCPEC per tal d’identificar pericialment els nusos utilitzats en el doble crim de Susqueda, informe on van actuar com a pèrits els federats Enric Bellet Puig, delegat del Comitè de Grans Peixos i Albert Marcé Riera,… Leer más »

0 comentarios