ENTITATS

Redes Sociales

 

CERCADOR DE SOCIETATS FCPEC

 

Assegurances federatives

 

ENTITATS

BRONCE EN EL MUNDIAL AGUA DULCE FLOTADOR U25

Embalse El Vicario, Ciudad Real, 5 al 11 de agosto de 2019 Los pescadores MARC GELÓN MARTÍNEZ de la Associació Navarclina de Pesca y MARC MUNTADAS SERRA de la Societat de Pescadors Esportius de Roda de Ter, junto con el resto de componentes de la Selección Española, han conseguido alzarse… Leer más »

0 comentarios

BRONCE EN EL CAMPEONATO DE ESPAÑA DE EMBARCACIÓN FONDEADA

Melilla, 9 a 11 de agosto de 2019 La selección catalana ha obtenido el tercer puesto en la clasificación por selecciones destacando los deportistas clasificados para el mundial 2020 XENIA JANER CARRERAS en la categoría juvenil y JOAQUIM ARQUE GIMENEZ y OSCAR ORTIZ CARDONA en la categoría absoluta. Enhorabona a tots! Absoluta: RAMON… Leer más »

0 comentarios

CONVOCATÒRIA OPEN SURFCASTING HOMENATGE JOAN PUIGVÍ – 24/08/2019

  Organitza: Societat Esportiva de Pesca Marítima de Mataró Platges de Mataró, 24 d’agost de 2019 de 21:00 h a 01:00 h.       Share on: WhatsApp

0 comentarios

OFERTA COMERCIAL – PRUEBA GRATUITA SPORTTER – GESTIÓN DE CLUBES DESDE EL MOVIL

Adjuntamos esta oferta comercial por si es de vuestro interés: www.esportter.com/ Somos una empresa que hemos desarrollado una herramienta para optimizar la gestión de los clubes deportivos. Con ésta, se permite a la parte responsable (directivos/as, coordinadores/as y entrenadores/as) realizar sus tareas de una forma más rápida, permitiéndoles centrarse en las… Leer más »

0 comentarios

RAUL CARRASCO I DAVID FELIX, CAMPIONS D’ESPANYA D’AIGUA DOLÇA ENCEBADOR DUOS 2019

Text i fotos: Ramon Fàbrega Simó El duo Raul Carrasco Martínez i David Felix Enjuanes, de l’Associació Navarclina de Pesca, van proclamar-se campions d’Espanya en Aigua Dolça Encebador Duos al campionat que va tenir lloc a l’acotat de Bellús, Beniganim. Valencia, del 12 al 14 de juliol, i on van… Leer más »

0 comentarios

XXIV FIRA DEL PESCADOR DE RODA DE TER

  Roda de Ter – Passeig del Ter – 26, 27 i 28 de juliol de 2019 Organitza: Societat de Pescadors Esportius de Roda de Ter Divendres 26 de juliol. 15:30 h Concurs de pesca de Veterans. 20:00 h Inauguració oficial de la Fira. 20:30 h Entrega de premis. Dissabte… Leer más »

0 comentarios

CAMPIONAT D’ESPANYA SALMÒNIDS MOSCA JOVENTUT 2019

  Finalitzat el XXIII Campeonato de España SSAA Salmónidos Mosca Juventud. CAPTURA y SUELTA, realitzat al riu Arlanzon , Burgos (11 al 14 de julio de 2019). En Francesc Mur Martínez, de la Societat de Pescadors Esportius Alta Ribagorça, ha aconseguit el subcampionat en la classificació individual i la seva… Leer más »

0 comentarios

ABÚS EN L’EXTRACCIÓ D’AIGUA DEL LLOBREGAT A ABRERA

Abrera, 3 de juny de 2019 Segons denúncia la Societat Esportiva de Pescadors d’Abrera, des de juny es deriva pràcticament tot el cabal del riu Llobregat a Abrera mentre Aigües Ter Llobregat i altres empreses es fan publicitat informant-nos del molt i molt bé que cuiden el medi ambient. Noticia… Leer más »

0 comentarios

Segon Open Almacarp 2019

El passat cap de setmana, del 28 al 30 de juny de 2019, el Club Esportiu de Pesca d’Almacelles, Almacarp, va celebrar el segon Open de la temporada. Aquest cop, l’escenari escollit va ser Oliana-Coll de Nargó, un entorn natural espectacular que presentava un embassament al 97% de la seva capacitat,… Leer más »

0 comentarios

REUNIÓ SOBRE FOIX: NETEJA, NETEJA I NETEJA

Barcelona, 21 de juny de 2019 El futur de la pesca a Foix depen fonamentalment d’una sola cosa: la neteja. Els arguments dels enemics de la pesca a Foix es basen fonamentalment en una sola cosa: la manca de neteja. El compromís adquirit a la reunió per mantenir la pesca… Leer más »

0 comentarios