PRESENTACIÓ DEL PROYECTE TRUTTACAT A LA ADMINISTRACIÓ DE LA GENCAT

      Comentarios desactivados en PRESENTACIÓ DEL PROYECTE TRUTTACAT A LA ADMINISTRACIÓ DE LA GENCAT

  Presentació  del projecte TRUTTACAT a la administració de la GenCat  El 26 de novembre de 2020, el Comitè Esportiu de Salmònids de la FCPEC va presentar al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació el Projecte TRUTTACAT.  A la Reunió virtual varen participar per part del Departament el Director General… Leer más »

DIAGNOSI DE LA PESCA MARÍTIMA RECREATIVA A CATALUNYA

      Comentarios desactivados en DIAGNOSI DE LA PESCA MARÍTIMA RECREATIVA A CATALUNYA

Les enquestes online i de camp realitzades al 2019 han arribat a un 16% del volum total de practicants estimats de la pesca marítima recreativa a Catalunya. Impacte social: S’estima que hi ha unes 50.000 persones que practiquen l’activitat. El 60% són de costa, el 34% d’embarcació i el 6%… Leer más »

PLA DE GESTIÓ SÈPIA BADIES DE PALS I ROSES I VEDES PESCA RECREATIVA.

      Comentarios desactivados en PLA DE GESTIÓ SÈPIA BADIES DE PALS I ROSES I VEDES PESCA RECREATIVA.

Article 2 Mesures per a la pesca recreativa de la sèpia de les badies de Pals i Roses 2.1 Establir per a la pesca recreativa un període de veda anual de la sèpia comprès entre l’1 de setembre i el 31 d’octubre, ambdós inclosos. 2.2 Establir per a la pesca… Leer más »

LA PESCA A LA JUNTA RECTORA DEL PARC NATURAL DE L’ALT PIRINEU 2020

      Comentarios desactivados en LA PESCA A LA JUNTA RECTORA DEL PARC NATURAL DE L’ALT PIRINEU 2020

  Reunió virtual, 5 de novembre de 2020 PROPOSTES DE LA FCPEC Capçalera de la Noguera Pallaresa com a Reserva Natural Fluvial: Es proposa que el Parc doni suport per sol·licitar que la Generalitat demani la declaració de la capçalera de la N. Pallaresa com a Reserva Natural Fluvial en… Leer más »

JOSEP RAMON ESCLUSA, CAMPEÓN DE ESPAÑA MAR COSTA ROCA 2020

      Comentarios desactivados en JOSEP RAMON ESCLUSA, CAMPEÓN DE ESPAÑA MAR COSTA ROCA 2020

Texto y fotos Jesús Trasmontán Enrique. El viaje de 7 horas en carretera fue muy tranquilo y sin complicaciones tanto en la ida como en la vuelta. El campeonato dio comienzo la víspera de la prueba con las explicaciones de las normas, presentación de selecciones y nombramiento de vocales para… Leer más »

ACTA REUNION COMITÈ EMBARCACIÓ Y CLUBS

      Comentarios desactivados en ACTA REUNION COMITÈ EMBARCACIÓ Y CLUBS

El Viernes 30/10/2020, se efectuó una reunión con los clubs para pulsar inquietudes y sugerencias para el área de embarcación de cara al 2021 y tratar de decidir que opciones tenemos de cara a realizar el Campeonato de Catalunya embarcación fondeada del 2020. Como es normal en esta época la… Leer más »

NOVA CONVOCATÒRIA CAMPIONAT DE CATALUNYA MAR COSTA LLANÇAT CLUBS I EQUIPS 2020

      Comentarios desactivados en NOVA CONVOCATÒRIA CAMPIONAT DE CATALUNYA MAR COSTA LLANÇAT CLUBS I EQUIPS 2020

Alt Nivell classificatori per al campionat d’Espanya 2021 Platges de Coma-ruga i de Sant Salvador, 7 de novembre de 2020 Informació: CPE Los Llaneros Comarruga – 618306412 – s.p.comarruga@gmail.com Comitè esportiu: Jesús Trasmontán – 620920251 – jtenrique@gmail.com Organitza: Club Pesca Esportiva Los Llaneros Coma-ruga  Llistat Clubs i equips inscrits Share… Leer más »

CLASSIFICACIÓ CAMPIONAT DE CATALUNYA MAR COSTA LLANÇAT VETERANS 2020

      Comentarios desactivados en CLASSIFICACIÓ CAMPIONAT DE CATALUNYA MAR COSTA LLANÇAT VETERANS 2020

Castelldefels, 10 d’octubre de 2020 Realització: Societat Esportiva de Pesca Marítima de Castelldefels Campió PETRE VIORELSTAMATESCU de la Societat de Pescadors Los Mosqueteros de Mataró Subcampió LORENZO ÚBEDA NOVELL del Club Esportiu de Pesca La Lanzada del Prat de Llobregat Tercer classificat: EDUARD PINA CASAJOANA de la Societat de Pescadors… Leer más »

CLASSIFICACIÓ XIX CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CURRICÀ DE COSTA 2020

      Comentarios desactivados en CLASSIFICACIÓ XIX CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CURRICÀ DE COSTA 2020

Texto y fotos: Pedro Terol Soria El sábado 10 de octubre 2020 se ha celebrado el XIX Campeonato de Catalunya de Curricán de Costa, primero de todo dar la gracias al Club Mar Sport por acoger el campeonato con tan solo un poco más de una semana para poder prepararlo…. Leer más »

CLASSIFICACIÓ CAMPIONAT DE CATALUNYA LONG CÀSTING AN 2020-2021

      Comentarios desactivados en CLASSIFICACIÓ CAMPIONAT DE CATALUNYA LONG CÀSTING AN 2020-2021

Texto y fotos: Francisco Jara Castillo El Campeonato de Cataluña de Long Casting Alt Nivell clasificatorio para el campeonato de España 2021 tuvo lugar el domingo 11/10/2020 en las Pistas de Casting de Granollers. La participación fue escasa, seguramente debido a la situación que estamos viviendo, de manera que todos… Leer más »