18/06/2021

AP EL FRESER: NOVA ETAPA

Redes Sociales

Campdevànol, 23 de febrer de 2020
Text i fotos: Jesús Reina
El passat 23 de febrer va tenir lloc a la seu de l’Associació de Pesca El Freser, la renovació de la seva Junta Directiva, i encara que la pesca de salmònids no està passant pel seu millor moment, també és cert que els més de quaranta anys d’història de la Societat mereixen una continuïtat en la vinculació a un riu d’enorme tradició esportiva.
Els assistents van compartir una visió realista de la situació i de la necessitat de conservar i potenciar el vincle a un riu que conforma la història, la cultura, el patrimoni i el paisatge d’aquest valuós territori del Ripollès. Finalment, la responsabilitat en mantenir aquesta relació amb el Freser, va portar als presents a renovar la Junta Directiva, així com a fer una aposta decidida per la joventut.
Amb aquest plantejament, s’inicia una il·lusionant etapa pel Freser, que indubtablement, comportarà dificultats, però també oportunitats i accions per aconseguir orientar la mirada cap a una pesca responsable compromesa amb la conservació d’aquest riu gràcies a la important implicació del seu col·lectiu. El que fins ara era el President, Sergi Campà, va passar el testimoni a un altre veterà, Salvador Homs, el qual acompanyat per l’extraordinari esportista, Abraham Vital, conformaran un equip renovat, i al que acompanyaran altres membres igualment implicats, com són, Manuel Carpio, Francesc Rodríguez, Isabel Cabrera, Jesús Reina, i el mateix Sergi Campà.

FEDERACIÓ CATALANA DE PESCA ESPORTIVA I CÀSTING Copyright © Todos los derechos reservados. | Newsphere por AF themes.