CONVOCATÒRIA BLACK BASS EMBARCACIÓ 2019

      Comentarios desactivados en CONVOCATÒRIA BLACK BASS EMBARCACIÓ 2019
Redes Sociales

 

CONVOCATÒRIA CAMPIONAT DE CATALUNYA BLACK BASS EMBARCACIÓ 2019
DATA: Dissabte 26 i Diumenge 27 de octubre de 2019
CARÀCTER: Classificatori per al “Campeonato de España Black Bass Embarcación 2020”.
ESCENARI: ZPC NR-09 – Embassament de Canelles – CIP. Queda prohibida la pesca a tots els participants a l’escenari de la competició des del dia 21 de octubre fins al dia de la prova.
HORARI:
Dissabte 26, 1ª mànega de 10:00 a 17:00 hores (9:30h repartiment de pliques)
Diumenge 27, 2ª mànega de 8:00 a 16:00 hores
CONCENTRACIÓ: Zona d’acampada a la dreta de la Presa
MIDES I CAPTURES: Un màxim de 5 captures de més de 30 cm des de l’extrem del llavi inferior fins al punt més allunyat de l’aleta caudal.
BASES: Les normes seran les de la Federació Espanyola de Pesca i Càsting: https://www.fepyc.es/reglamento-de-competición
Regeix el Reglamento de Competiciones de Pesca Deportiva y Casting (Año 2.018) de la Federación Española de Pesca y Càsting. Abans de començar s’haurà designat el Comitè de Competició amb President i Vocals, que emetran la classificació i signaran l’Acta de la Competició. Per participar són necessàries la llicència administrativa i la llicència federativa d’Alt Nivell, així com la declaració responsable de navegació de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre.
Per participar és necessària la llicència federativa d’Alt Nivell vigent.
INSCRIPCIONS: Totes les inscripcions dels esportistes i reserves es realitzaran a través dels Clubs, mitjançant el programa Play Off. Enllaç: Play Off 
Llistat ESPORTISTES inscrits
Llistat RESERVES inscrits
Des de la pàgina de cada Club es seleccionen les Llicències tramitades, es marca la casella de l’esportista que es vol inscriure, al botó Seleccionar opció s’escull Nova inscripció i el campionat corresponent, a Observacions podem anotar qualsevol circumstancia i fem Desar per finalitzar.
El termini per a les inscripcions finalitza a las 20:00 hores del dilluns 17 d’octubre de 2019.
El cost de la inscripció és de 20 euros per esportista que es pagaran el mateix dia de la competició al Club organitzador.
PREMIS I TROFEUS:
Medalla Campió de Catalunya Alt Nivell 2019
Medalla Subcampió de Catalunya Alt Nivell 2019
Medalla Tercer Classificat Alt Nivell 2019
ORGANITZA: Club Esportiu Catalunya Pro Basshttp://catalunyaprobass.com/
SELECCIÓ CATALANA: La Selecció catalana per al campionat d’Espanya de Black Bass Embarcació estarà formada per les tres primeres parelles classificades i les seves inscripcions en opció A al proper campionat d’Espanya seran patrocinades per l’ACPEC.
La resta de participants i per ordre de classificació podran ser inscrits en el campionat d’Espanya amb les despeses al seu càrrec i fins l’esgotament de les places assignades a la FCPEC.
MEDI AMBIENT: És obligació dels esportistes deixar la zona de pesca assignada completament neta de qualsevol brutícia pròpia o aliena. Es desqualificarà del campionat l’esportista que deixi brutícia, aparells, fils, hams, o qualsevol altre objecte tot i no ser de la pròpia competició, com llaunes, papers, etc., i que encara no sent d’ell, no els reculli abans d`abandonar el seu lloc.

 View Fullscreen