27/09/2021

CONVOCATÒRIA CAMPIONAT DE CATALUNYA BLACK BASS DES DE VORA 2019

Redes Sociales

CONVOCATÒRIA CAMPIONAT DE CATALUNYA BLACK BASS DES DE VORA 2019

DATA:
Diumenge 7 de abril de 2019

CARÀCTER:
Classificatori per al “Campeonato de España Black-bass desde Orilla 2020”.

ESCENARI:
ZPC NR-09 – Embassament de Canelles – CIP (Ager, Lleida)
Queda prohibida la pesca i navegació a tots els participants a l’escenari de la competició des del dia 1 de abril fins al dia de la prova.

HORARI:
Màniga única des de les 8:00h a les 14:00 hores. (7:00h repartiment de pliques)

CONCENTRACIÓ:
Zona d’acampada a la dreta de la Presa

MIDES I CAPTURES:
Un màxim de 5 captures de més de 30 cm des de l’extrem del llavi inferior fins al punt més allunyat de l’aleta caudal.

INSCRIPCIONS:
Totes les inscripcions dels esportistes s’hauran de realitzar a través dels Clubs, mitjançant el programa Play Off. Enllaç: https://fcpeic.playoffinformatica.com/
Des de la pàgina de cada Club es seleccionen les Llicències tramitades, es marca la casella de l’esportista que es vol inscriure, al botó Seleccionar opció s’escull Nova inscripció i el campionat corresponent, a Observacions podem anotar qualsevol circumstancia i fem Desar per finalitzar.
El termini per a les inscripcions finalitza a las 20:00 hores del dilluns 1 d’abril de 2019.
El cost de la inscripció és de 20 euros per esportista que es pagaran el mateix dia de la competició al Club organitzador.

TROFEUS:
Medalla Campió de Catalunya Alt Nivell 2019
Medalla Subcampió de Catalunya Alt Nivell 2019
Medalla Tercer Classificat Alt Nivell 2019

ORGANITZA:
Club Esportiu Catalunya Pro Basshttp://catalunyaprobass.com/

BASES:
Les normes seran les de la Federació Espanyola de Pesca i Càsting:
https://www.fepyc.es/reglamento-de-competición
Abans de començar s’haurà designat el Comitè de Competició amb President i Vocals, que emetran la classificació i signaran l’Acta de la Competició.
Per participar és necessària la llicència federativa d’Alt Nivell vigent.

SELECCIÓ CATALANA:
Els tres primers llocs seran sempre els tres primers classificats al Campionat de Catalunya. La quarta plaça anirà per selecció del Comitè Esportiu de Black Bass.
La selecció catalana de Black Bass vora té dret a patrocini de la seva inscripció en opció A al campionat d’Espanya de l’especialitat i a l’equipament amb la roba oficial de la FCPEC.
La resta de participants i per ordre de classificació podran participar al campionat d’Espanya amb les despeses al seu càrrec i fins l’esgotament de les places assignades a la FCPEC.

MEDI AMBIENT
És obligació dels esportistes deixar la zona de pesca assignada completament neta de qualsevol brutícia pròpia o aliena. Es desqualificarà del campionat l’esportista que deixi brutícia, aparells, fils, hams, o qualsevol altre objecte tot i no ser de la pròpia competició, com llaunes, papers, etc., i que encara no sent d’ell, no els reculli abans d`abandonar el seu lloc.

 

[pdfjs-viewer url=»https%3A%2F%2Ffcpec.cat%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F03%2FConvocato%CC%80ria-campionat-de-Catalunya-Black-bass-Vora-2019.pdf» viewer_width=100% viewer_height=1360px fullscreen=true download=true print=true]
FEDERACIÓ CATALANA DE PESCA ESPORTIVA I CÀSTING Copyright © Todos los derechos reservados. | Newsphere por AF themes.