Redes Sociales

Consell Català de l’Esport 22 de novembre de 2019
Video canal Youtube FCPEC: No És No Catalunya 2019 – Autor: Òscar Coll Alzola
La campanya de difusió del Manifest vol arribar al màxim d’entitats esportives de tot Catalunya perquè facin la lectura pública en activitats esportives d’àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure, durant la setmana del 18 de novembre a l’1 de desembre.
Teniu en compte que la lectura del manifest té una durada de poc més d’un minut i haurà de fer-se abans d’iniciar l’activitat, per la persona escollida representativa que considereu més adient.
Podeu difondre la vostra adhesió del Manifest del món de l’esport contra la violència envers les dones amb la publicació de fotos i vídeos a les xarxes socials. També podeu difondre els vostres missatges d’adhesió amb les etiquetes, #esportcat i #25N i completar l’acció amb el repartiment de petits llaços liles a esportistes participants i persones assistents.
Esperem que compartiu aquesta campanya i us sumeu a la iniciativa de moltes dones que, amb coratge i valentia, han fet un pas endavant i s’han atrevit a denunciar públicament les violències sexuals, també en el món de l’esport.
Cridem juntes: si en toquen a una, ens toquen a totes!, per una Catalunya lliure de violències sexuals.
Enllaç Formulari d’adhesió al manifest 
Enllaç Manifest del món de l’Esport – 2019
Enllaç Manifest institucional – 2019
Enllaç Dossier estadístic sobre violència masclista