Redes Sociales

 

La botiga de pesca Store Fisher ha establert un acord de patrocini amb la FCPEC que ofereix les avantatges següents per als pescadors federats:

 1. Donar gratuïtament la roba oficial a tots els esportistes, capitans, reserves i delegats de la FCPEC que participin als campionats d’Espanya, la qual portarà, almenys, l’emblema de la FCPEC i el logotip de SF. S’entén que la roba pot variar entre els diferents campionats però serà sempre igual en un mateix campionat.
 2. Per a l’any 2019 un val descompte de 13,70 euros per als esportistes del llistat oficial que han rebut o adquirit la camisa oficial de la FCPEC canviable en botiga local pels productes del catàleg Express excepte els de la marca Tsuriken.
 3. Preu especial a la botiga local i virtual per als esportistes federats.
 4. Premis no oficials als campionats de Catalunya en funció de les disponibilitats.
 5. Fomentar l’associacionisme i la conveniència de federar-se entre els seus clients.

Per part de la FCPEC, ens comprometem a:

 1. Posar el logotip i enllaç de SF a la pagina d’internet de la FCPEC.
 2. Incloure el logotip i enllaç de SF a les portades de les convocatòries dels campionats de Catalunya i a les classificacions si ho permet el programa de classificacions de la FEPyC.
 3. Col·locar en lloc destacat una pancarta o banderola subministrada per SF en els campionats de Catalunya i els seus lliuraments de trofeus.
 4. Enviar a SF una foto col·lectiva dels equips i selecciones catalanes als campionats d’Espanya amb la roba de SF i publicar-la en la pàgina de la FCPEC i si és el cas a les diferents xarxes socials dels Comitès esportius.
 5. Avisar a SF dels esdeveniments amb un mínim de tres setmanes.
 6. Si algun Comitè esportiu de la FCPEC no compleixi aquests requisits representa que renuncia a la roba patrocinada per als seus esportistes.

Esperem que aquest patrocini sigui profitós per a tots vosaltres.

[pdfjs-viewer url=»https%3A%2F%2Ffcpec.cat%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F05%2FAcord-de-patrocini-entre-la-empresa-Store-Fisher-i-la-FCPEC.pdf» viewer_width=100% viewer_height=1360px fullscreen=true download=true print=true]