Redes Sociales

Consell Català de l’Esport, 25 de juliol de 2019

SETMANA EUROPEA DE L’ESPORT   #BeActive   #esportcat 
(23 al 30 de setembre de 2019, campanya difusió arreu de Catalunya)
Setmana Europea de l’Esport
Semana Europea del Deporte
Benvolgudes / Benvolguts,
Els propers dies, del 23 al 30 de setembre de 2019, es celebrarà SETMANA EUROPEA DE L’ESPORT, una iniciativa de la Comissió Europea per promoure l’esport i l’activitat física arreu d’Europa. La campanya anima totes les persones a romandre actives aquella Setmana i durant tot l’any, cosa que contribuirà al benestar de la ciutadania europea, ja que entenem que la manca  d’activitat física repercuteix negativament en la societat i la salut, a més de comportar costos econòmics. La Setmana Europea de l’Esport és per a tothom, independentment de l’edat, l’experiència, o la condició física de cadascú.
Com a entitats catalanes compromeses en la difusió de l’activitat física i l’esport, des del Consell Català de l’Esport us convidem a participar activament d’aquesta iniciativa fins al 30 de setembre i difondre la vostra activitat per tota Europa fent ús del lema #BeActive i utilitzant l’etiqueta #esportcat.
Podeu proposar activitats (activitats esportives, trobades, tallers, reptes, seminaris, exposicions, etc.) a desenvolupar entre els dies 23 i 30 de setembre. Per aquest motiu, cal que doneu d’alta la activitat que proposeu mitjançant la Plataforma de Registro del CSD, una acció que us permetrà obtenir automàticament els logos comunitaris per utilitzar-los durant la campanya i també us donarà la possibilitat de situar l’activitat i la població catalana en el llistat d’actuacions.
En aquest llistat, que s’anirà actualitzant, podeu consultar activitats proposades en el marc de la campanya i el marcador de persones participants a Catalunya.
Ben cordialment,
#BeActive   #esportcat
Consell Català de l’Esport