Redes Sociales

Radio Roda: Entrevista a Xavier Carrera: “Segur que la 25a edició de la Fira del Pescador serà una bona fira, tot i les circumstàncies”
La XXVa Fira del Pescador de Roda de Ter es celebra a Roda de Ter els dies 25 i 26 de juliol. Aquesta és una edició especial per ser el 25è aniversari, la qual estarà marcada per les mesures de prevenció per protegir-nos de la propagació de la COVID-19. La situació que estem vivint ha obligat a l’organització a reduir els actes adreçats al públic en general i a centrar-se en els principals campionats de pesca.
Ens en parla Xavier Carrera, president de la junta gestora de la Societat de Pescadors Esportius de Roda de Ter, qui diu estar il·lusionat amb el 25è aniversari de la fira: “La situació fàcil per a nosaltres hauria estat no fer-la. Però si no ens ho prohibeixen sanitàriament, la fira s’ha de fer i segur que serà una bona fira”.
Per contenir el rebrot de la COVID-19, només es celebraran els principals campionats de pesca i la cantada d’havaneres. Per poder participar als concursos, els pescadors han de complir les normes sanitàries actual com distància de seguretat, gel hidroalcohòlic, portar mascareta i omplir l’imprès de la Federació Catalana de Pesca. Les entregues dels premis es faran al Passeig del Ter complint també aquestes mesures. No hi haurà estands ni servei de bar.
La Fira del Pescador està organitzada per la Societat de Pescadors Esportius de Roda de Ter i compta des de sempre amb el suport de l’ Ajuntament de Roda de Ter.