AIGUA DOLÇA ANY ACTUAL

Redes Sociales
NOTICIESCOMPETICIÓOPENSSOCIETATS

XXV FIRA DEL PESCADOR 2020 DE RODA DE TER

Radio Roda: Entrevista a Xavier Carrera: “Segur que la 25a edició de la Fira del Pescador serà una bona fira, tot i les circumstàncies” La XXVa Fira del Pescador de Roda de Ter es celebra a Roda de Ter els dies 25 i 26 de juliol. Aquesta és una edició especial… Leer más »

0 comentarios

NETEJA DE FOIX PER A LA REPRESA DE COMPETICIONS

Escenari de Foix, 30 de juny de 2020 La SEP La Bagra de Montblanc, encapçalada per el seu president Sr. Emii Figueras Olivares, han tornat a netejar el Moll de l’Alsina a l’embassament del Foix del Parc Natural del Foix, actuacions que de bon segur contribueixen a millorar la imatge… Leer más »

0 comentarios

PESCADORS I PORCS

Escenari de Foix, 2 de juny de 2020 Les fotos serveixen de comparació entre com es troba l’Escenari de Foix dels pescadors esportistes i en què condicions d’autèntic abocador pesquen els furtius als quals els és igual tot. Molts ens fiquen desgraciadament en el mateix sac, però les fotos serveixen… Leer más »

0 comentarios

APLAZADOS AL 2021 LOS MUNDIALES DE AGUA DULCE

Finalmente y al igual que Mar y Mosca, también la Federación Internacional de la Pesca Deportiva de Agua Dulce ha aplazado todos sus campeonatos del Mundo del 2020 hasta el año 2021, según indica la nota publicada en su Facebook FIPSed Fédération Internationale de la Pêche Sportive en Eau Douce:… Leer más »

0 comentarios

ARREGLAT L’ACCÉS A FOIX

Parc Natural del Foix, 25 de febrer de 2020 Les brigades del Parc Natural del Foix han arreglat l’accés des de la carretera i el camí d’accés a l’escenari de pesca de l’Alzina de Foix de manera que ja no hi ha les roderes i desnivells anteriors. Recordem que a… Leer más »

0 comentarios

LAS CATEGORÍAS INFERIORES PODRÁN PARTICIPAR EN LAS SUPERIORES (MC y AD)

La FEPYC comunica la modificación del artículo 38.1 del Reglamento de Competición por el cual los deportistas de las categorías inferiores podrán participar en la categoría inmediatamente superior de momento en las especialidades de Mar Costa y Agua Dulce y próximamente en todas las demás. Share on: WhatsApp

0 comentarios

NETEJA VOLUNTÀRIA DE FOIX – 30/11/2019

Escenari de Foix, 30 de novembre de 2019 La SEP La Bagra de Montblanc, encapçalada per el seu president Sr. Emii Figueras Olivares, va netejar voluntàriament el nou escenari de pesca del Moll de l’Alzina a l’embassament del Foix del Parc Natural del Foix, i os anunciem que s’està preparant… Leer más »

0 comentarios

CLASSIFICACIÓ CATALUNYA AIGUA DOLÇA ENCEBADOR FEEDER FASE FINAL 2019

Esponellà-Vilert, riu Fluvià, 19 i 20 d’octubre de 2019 Enhorabona als Campions! Campió JAVIER REDERO ALMAZAN del Col·lectiu Pescadors Joves Sant Bernat Subcampió JORGE FERNANDEZ REY de la Societat Pescadors Esparreguera Tercer RAUL CARRASCO MARTINEZ de l’Associació Navarclina Pesca Share on: WhatsApp

0 comentarios

CLASSIFICACIÓ CATALUNYA AIGUA DOLÇA FLOTADOR INFANTIL, JUVENIL, JUNIOR I DAMES 2019

Vilert-Esponeeellà, Riu Fluvià, 21 i 22 de setembre de 2019 Enhorabona als Campions i les Campiones! INFANTIL U-15 Campió ISAAC SERRABASA de la SUPE OLESA DE MONTSERRAT Subcampió FERRAN CASAS SANCHEZ de la SUPE OLESA DE MONTSERRAT Tercera CLAUDIA RAYA CORTES de l’A NAVARCLINA DE PESCA JUVENIL U-20 Campió ARNAU… Leer más »

0 comentarios

CLASSIFICACIÓ CAMPIONAT DE CATALUNYA AIGUA DOLÇA FLOTADOR MASTERS 2019

Vilert i Esponellà, 2 i 3 de novembre de 2019 Enhorabona als Campions! Campió: JOSEP ESTEVE SALA del FPE d’Olot Subcampió: JOSE MASSANAS PUJOL de l’APE Pla de l’Estany Tercer: SANTIAGO ARUMI OROZCO del FPE d’Olot Share on: WhatsApp

0 comentarios