ENTITATS

Redes Sociales

 

CERCADOR DE SOCIETATS FCPEC

 

Assegurances federatives

 

ENTITATS

BONES CONDICIONS A L’ESCENARI DE FOIX

Pantà de Foix, 27/09/2020 Es nota l’esforç i dedicació de les Societats que fan els seus concursos a Foix, resolent de mica en mica els problemes haguts amb la pandèmia, la neteja i els silurs. Tant és així, que inclòs s’han detectat pescadors que s’esperen a que acabin els concursos… Leer más »

0 comentarios

NUEVA ZONA PRIVADA DE PESCA “LLACS D’ALMACELLES”

Almacelles, 18 de septiembre de 2020 Ya ha comenzado a funcionar la nueva Zona Privada de Pesca “Llacs d’Almacelles” en las balsas de la Llengua Eixuta situadas al lado de la localidad de Almacelles (Lleida) en base al convenio de gestión firmado entre los propietarios, la Comunidad de Regantes de… Leer más »

0 comentarios

REUNIÓ AJUNTAMENT D’ARENYS DE MAR

Arenys de Mar, 21 d’agost de 2020 Es va acordar redactar el proper Pla d’Usos de les platges i costes d’Arenys de Mar amb la col·laboració i assessorament del Club de Pesca Mar Sport quant a la pesca esportiva i recreativa sota les premisses següents: – Reducció de les molèsties… Leer más »

0 comentarios

XXV FIRA DEL PESCADOR 2020 DE RODA DE TER

Radio Roda: Entrevista a Xavier Carrera: “Segur que la 25a edició de la Fira del Pescador serà una bona fira, tot i les circumstàncies” La XXVa Fira del Pescador de Roda de Ter es celebra a Roda de Ter els dies 25 i 26 de juliol. Aquesta és una edició especial… Leer más »

0 comentarios

NETEJA DE FOIX PER A LA REPRESA DE COMPETICIONS

Escenari de Foix, 30 de juny de 2020 La SEP La Bagra de Montblanc, encapçalada per el seu president Sr. Emii Figueras Olivares, han tornat a netejar el Moll de l’Alsina a l’embassament del Foix del Parc Natural del Foix, actuacions que de bon segur contribueixen a millorar la imatge… Leer más »

0 comentarios

JA ES POT TORNAR A PESCAR AL LLAC DE GRAUGÉS.

Text: Lluís Cabanas i Lucaya, Avià, maig del 2020 A principis del mes de març, l’ajuntament d’Avià va enviar una nota informativa explicant la prohibició de la pesca al llac de Graugés. L’excusa era la presencia del musclo zebrat. La intenció del consistori era, mitjançant una subvenció, eradicar les espècies… Leer más »

0 comentarios

CURSO DE TECNIFICACIÓN DE CASTING – LANCE PESADO

Playa de Gavà, 7 de marzo de 2020 Texto y fotos: Francisco Jara Castillo A petición del Club El Botón, el pasado sábado 7 de marzo, en la playa de Gavà, se realizó el primer curso de tecnificación de casting con el propósito de ayudar a los juveniles e infantiles… Leer más »

0 comentarios

SUSPENDIDO – JORNADA PROMOCIÓN SURFCASTING: MATERIALES Y TÉCNICAS

SUSPENDIDO POR EL CORONAVIRUS Organiza: Associació de Pesca Esportiva de Torredembarra Fecha: Mañana del sábado 14 de marzo en Torredembarra Sway: Jornada promoción surfcasting: materiales y técnicas Share on: WhatsApp

0 comentarios

AP EL FRESER: NOVA ETAPA

Campdevànol, 23 de febrer de 2020 Text i fotos: Jesús Reina El passat 23 de febrer va tenir lloc a la seu de l’Associació de Pesca El Freser, la renovació de la seva Junta Directiva, i encara que la pesca de salmònids no està passant pel seu millor moment, també… Leer más »

0 comentarios

CURS GRATUÏT DE PESCA DES DE PLATJA – EL PRAT DE LLOBREGAT

14º Curso Infantil gratuito de pesca al lanzado desde playa 2020. Se ruega difundir el curso a cualquier persona mínimamente interesada. Menores de 6 a 14 años. Horario de 18 a 19:30 horas Fechas: 16, 23 y 30 de abril; 7, 14, 21 y 28 de mayo; 4, 11 y… Leer más »

0 comentarios