Redes Sociales

 

El passat dia 20 de novembre es va celebra a la nostra ciutat de Sant Feliu de Guíxols el Campionat de Catalunya d’embarcació Fondejada en les categories absolut, SUB-21 i per equips on l’AEPMSFG, a tancat una brillant temporada assolint els tres títols.

El certamen, va comptar amb 39 participants representant els clubs AEPMSFG, MARSPORT, CLUB NÀUTIC PREMIA, BADAMA,SPEM BARCELONA i SPE VILASECA, els quals varen embarcar al Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols en grups de 4 repartits en els 10 vaixells participants, realitzant dues manegues de 3 hores. La primera a la zona de Roca Moret i la segona a les Penyes.
El dia va ser esplèndid amb una mica de garbí a la segona manega però acceptable.

De la suma de les dues fases, en va sortir la classificació final, que va queda de la següent manera:

  • En categoria absoluta l’or va esser per XAVIER PEREZ ROJO de l’AEPMSFG , l’argent per DAVID ROJAS BOU del C.P Mar Sport i el bronze per JOSEP RAMON EXCLUSA MUIXI de l’AEPMSFG.
  • En categoria Sub-21 Sant Feliu va fer el triplet amb ADRIÀ SOLE SOLA, JULIO DIAZ MUNIENTE i ANGEL CUESTA TRIPIANA primer, segon i tercer respectivament, un gran èxit de l’AEPMSFG ja que tots tres procedeixen de l’escola de pesca .

L’AEPMSFG va rematar la jornada en conquerir la primera i la tercera plaça per equips, deixant el subcampionat al C.P Mar Sport.

Un cop acabada la competició es va fer entrega de totes les captures a CARITAS, i es va passar el relleu al CP Mar Sport d’Arenys de Mar organitzador del campionat pel 2022.

Des de l’AEPMSFG volem agrair tota l’ajuda dels patrons, del club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols amb les seves instal·lacions, a Store Fisher i a l’ajuntament de sant Feliu que sempre els tenim al nostre costat, moltes gràcies a tots.

Jordi Janer

President AEPMSFG


GENERAL INDIVIDUAL

DESCARREGAR ARXIU
Cargador Cargando...
Logotipo de EAD ¿Tarda demasiado?

Recargar Recargar el documento
| Abrir Abrir en una nueva pestaña

 


ABSOLUT/EQUIPS/JUVENTUT

DESCARREGAR ARXIU
Cargador Cargando...
Logotipo de EAD ¿Tarda demasiado?

Recargar Recargar el documento
| Abrir Abrir en una nueva pestaña

About Author