Redes Sociales

 

El Club de Pesca *Esportiva Badamar, organitzo el Campionat de Catalunya Embarcació fondejada duos, dels setze duos inscrits inicialment, solament van poder participar 15 a causa d’una avaria d’última hora que va fer que el duo on estava emmarcat el patró de l’embarcació avariada es retirés, ja que en tan curt espai de temps va ser impossible trobar una embarcació que els substituís.

Totes dues mànigues van ser molt disputades on la jove parella formada per Edgar Dalmau i Adrià Solé, van aconseguir un meritori primer lloc d’embarcació quedant per davant de dues de les figures actuals de Catalunya com són David Rojas i Josep M. Prat, aquesta joventut ve donant guerra i se’ls auguren grans èxits.

Com es preveia la segona màniga va ser més fluixa en captures però va mantenir fins al final la lluita per alçar-se amb les primeres places.

Agrair al Club de Pesca Esportiva Badamar l’esforç realitzat, som conscients que en aquestes èpoques de pandèmia costa reunir barques per a realitzar els concursos.

Agrair a tots els participants les seves ganes de competir i el seu gran comportament al llarg de tota la jornada, sent comprensius amb les dificultats que en algun moment podien sorgir i sempre amb la voluntat de buscar solucions i continuar competint.

Les captures es van lliurar al Menjador Solidari Gregal y a la Creu Roja de Badalona,  

Felicitar els tres primers classificats

1º JOSÉ JOAQUIN GIRONA ALARCON – CARLES GUERRIS RIBAS (Societat Pescadors Esportius Vila-seca)

2º JONATHAN TORRES LOZANO – DAVID BERTRAN MOYANO    (Club Pesca Mar Sport)

3º GREGORIO GOMEZ GONZALE – JOSE LUIS PUIG NUÑEZ            (Societat Pescadors Esportius Vila-seca)

About Author