Redes Sociales

Finalitzada la segona mànega de la final de l’procés selectiu de el Campionat de Catalunya de Grans Peixos 2019, una prova duríssima on les condicions meteorlológicas han estat molt dures amb temperatures oscil·lant entre -4 a 7 graus, amb peixos ensopits per la temperatura baixíssima de l’aigua i un embull de troncs i branques que han dificultat la pesca a extrem. Els Esportistes han hagut de fer apilament d’enginy, esportivitat i amor per aquesta modalitat, per finalitzar aquesta prova posant els seus recursos i resistència a el límit.
Envejable dedicació i menyspreu pel patiment han donat els seus fruits i ha finalitzat una de les pitjors mànigues d’aquest any.

Les felicitacions des del Comitè esportiu de l’Àrea de grans peixos tant als primers classificats com a la resta d’esportistes pel seu sacrifici i esforç.

[pdfjs-viewer url=»https%3A%2F%2Ffcpec.cat%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F11%2FGENEfinal-2.pdf» viewer_width=100% viewer_height=600px fullscreen=true download=true print=true]

Menció honorífica a l’esportista més jove NATIVIDAD RODRIGUEZ BONET

About Author