Redes Sociales

 

Els dies 2 i 3 de juliol, a la ZPC SE-O1 de l’Alt Urgell, al riu Segre, s’ha realitzat l el 2ª FASE PRÈVIA DEL XXXIII CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SALMÓNIDS AMB MOSCA 2022 categoría absoluta, amb la inscripció de 32 esportistes.

El campionat va estar organitzat pel CCP Alt Urgell.

El Pòdium va estar assolit per:

1 – MARC ADSUAR LÓPEZ de la SPE Ribagorçana

2 – JOSÉ RUBIO SANCHEZ del CCP Alt Urgell

3 – MATEU REINA CABRERA de la AP El Freser

La captura mes gran va ser una truita de 68 cm obtinguda per MATEU REINA CABRERA de la AP El Freser.

El comitè esportiu de salmònids dona les gràcies al CCP Alt Urgell per haver organitzat aquest campionat d’una manera esplèndida amb circumstancies difícils. Als Lluis, Jordi, Agustín i Miquel que juntament amb en Santi han treballat per a que els esportistes poguessin competir en aquest nivell que ens fa pujar al podi dels campionats d’Espanya any rere any.  És una sort i un orgull per a tots els socis d’aquest club que la junta vulgui treballar i portar campionats a aquest escenari especial.

Especialment li donem les gràcies a Miquel de Mato “Vespa” sempre disposat a ajudar a tots i amb bon humor. Així mateix, a en Santi per voler portar la classificació tot i pescar, per a mi es una tranquil·litat que ell es posi al darrere de l’ordenador.

També a tots els participants per col·laborar perquè tot surti bé i ràpid. Així mateix, a Casa Pintat i a Grauvell, que ens ajuden amb els premis. Així és fàcil, amb gent que ajuda.

Finalment el comitè va felicitar als que varen aconseguir pujar al podi, sobretot al campió de Catalunya 2022, al segon i especialment al tercer per la seva joventut i il·lusió.

(El Comitè Esportiu de Salmònids)


DESCARGAR ARCHIVO
Cargador Cargando...
Logotipo de EAD ¿Tarda demasiado?

Recargar Recargar el documento
| Abrir Abrir en una nueva pestaña

DESCARREGAR DOCUMENT [71.62 KB]