Redes Sociales

 

El passat 09/04/22 la Associació de pesca Marítima Sant Feliu de Guíxols va organitzar el Campionat de Catalunya embarcació fondejada màster, inicialment previst per al 19/03/22 però que un temporal va impedir la seva celebració, aquest ajornament forçós ha condicionat la baixa assistència ja que alguns dels prèviament inscrits tenien compromisos previs. Això no ha estat obstacle perquè el club i “veterans” es bolquessin en què fora un èxit.

Amb dubtes de com estaria la mar, s’inicia la primera manega buscant una zona de pesca abrigada per a facilitar el poder fondejar i pescar en les millors condicions, al final de la màniga les captures no van ser abundants i es va començar a definir el q seriosa la classificació final.

La segona manega apuntava mes tranquil·la, encara que a pesar que el vent havia afluixat el tenir la mar una mica creuada amb mar de fons, va fer que fos alguna cosa incomoda tota la manega..

Una magnifica menjar va posar colofó a aquest Campionat de Catalunya embarcació fondejada màster 2022, felicitar el campió Juan José Polo, Albert Rivas segon classificat i Juan Lorenzo Sepúlveda que completo el podi del campionat.

Felicitar el club per la seva organització i desitjar sort als nostres veterans molta sort en el pròxim campionat d’Espanya que se celebrés a Eivissa el 22 i 23 d’Abril.


DESCARREGAR ARXIU

 

Cargador Cargando...
Logotipo de EAD ¿Tarda demasiado?

Recargar Recargar el documento
| Abrir Abrir en una nueva pestaña

DESCARREGAR DOCUMENT [99.31 KB] 

About Author