Redes Sociales

 

CRÒNICA
Els dies 12 i 13 de maig va tenir lloc el IV Campionat d’España de pesca de salmònids llançat duos al riu Piloña, Astúries. Catalunya va comptar amb la participació de Raúl Granell i Xavier Torrecillas, sent l’única parella de la Comunitat participant en el Campionat.
El dia 12 a les 8 h va començar la competició, amb un cabal del riu molt just per l’època de l’any que ens trobem, acusant la sequera dels últims mesos. Alhora va començar a ploure, factor que alteraria les condicions de pesca i condicionaria el Campionat.
 
La primera mànega la parella catalana, pescant darrere dels futurs campions van obtenir les mateixes captures, 9 truites de mida, que l’anterior parella, fet que els permetia acabar amb setena posició.
 
La segona mànega, ja amb aigua color xocolata, a causa de la pluja, Raúl Granell, acostumat a pescar amb aigua xocolata va obtenir una truita, sent l’única pescada en el sector horari de 18-20h. Fet que valdria per remuntar fins a la cinquena posició.
 
L’endemà i tot per decidir, la parella catalana va poder pescar una truita de 47 centímetres, que els va permetre remuntar i col·locar-se virtualment en segona posició i amb garanties de poder lluitar per les medalles a falta de l’última i decisiva mànega final.
 
En l’última mànega amb un tram a priori dels més justets del campionat, i amb el nivell del riu baixant, van aconseguir una captura de 26cm, cosa que els va assegurar un meritori diploma de 6ns classificats, però els va allunyar de les medalles.
 
Per segon any consecutiu que es reafirmen entre les 6 millor parelles d’España en la modalitat, sent una parella molt compenetrada i amb ganes de tornar per assolir nous èxits en equip.
DESCARREGAR ARXIU
Cargador Cargando...
Logotipo de EAD ¿Tarda demasiado?

Recargar Recargar el documento
| Abrir Abrir en una nueva pestaña

DESCARREGAR DOCUMENT [80.42 KB]