Redes Sociales

 

SUBCAMPIONS D’ESPANYA DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES DE SALMONIDS ARTIFICIALS 

El I CAMPEONATO DE ESPAÑA DE SELECCIONES AUTONÓMICAS DE PESCA DE SALMÓNIDOS ARTIFICIALES, «CAPTURA Y SUELTA», ha estat organitzat per la Federació Catalana de Pesca i Casting i la Societat de Pescadors d’Organyà al riu Segre. 

L’associació de l’esport espanyol ADESP, va donar el reconeixement com a esdeveniment esportiu compromès i respectuosos amb el medi ambient, al campionat amb el distintiu Green Sport Flag (Bandera Verda). 

A l’enllaç es pot trobar la Classificació on la selecció catalana que va assolir el Subcampionat d’Espanya un magnífic lloc que s’afegeix al també segon lloc de Pesca amb Mosca, al tercer en Mosca Llac 2021, al tercer en Mosca Joventut i al quart en Mosca Màsters. El que, tot sumat, suposa un molt alt nivell de les seleccions catalanes del Comitè de Salmònids. 

Tots els participants catalans han assolit la categoria d’esportista d’Alt Nivell d’Espanya. La Selecció Catalana a estat integrada per: 

JAUME COTS MOLINA (19) 

ERIC VILAMU MUÑOZ (7 i Diploma) 

XAVIER TORRECILLAS PUJOL (10) 

JORDI CLOSA SANTASUSAGNA (4 i Diploma) 

RAUL GRANELL CASTILLON (9) 

XAVIER MALE CODINA (15) 

ISMAEL JURADO PEREZ (Capità) 

El Comitè Esportiu de Salmònids se sent molt orgullós de tots els components de la selecció catalana, pel seu comportament exemplar i per aconseguir fer un equip molt competitiu que previsiblement ens portarà moltes satisfaccions en els primers llocs d’honor. 

El Comitè Esportiu de Salmònids 

ENLLAÇ A CLASSIFICACIONS: https://drive.google.com/drive/folders/1uHYZNgTdEzeu5DEAEyhT0QHlWi0Y9Ths

DESCARREGAR ARXIU
Cargador Cargando...
Logotipo de EAD ¿Tarda demasiado?

Recargar Recargar el documento
| Abrir Abrir en una nueva pestaña

Download [73.27 KB]

DESCARREGAR ARXIU
Cargador Cargando...
Logotipo de EAD ¿Tarda demasiado?

Recargar Recargar el documento
| Abrir Abrir en una nueva pestaña

Download [193.39 KB]