Redes Sociales

[jgc_cfr]Hidden content here[/jgc_cfr]

El passat cap de setmana, del 23 al 25 de novembre, es va celebrar el primer Open Carpfishing organitzat pel Club Esportiu de Pesca Almacelles “Almacarp”. L’esdeveniment va tenir lloc al riu Segre al seu pas per la Granja d’Escarp i 15 parelles van competir per emportar-se els premis més importants que l’organització havia posat en disputa.
Tot i l’espectacularitat de l’entorn natural on es va celebrar el concurs de pesca, es presentava un cap de setmana complicat a causa de les pluges i les corrents que els últims dies duia el riu, tot i això, es va poder gaudir d’un cap de setmana on les diferents parelles van haver de donar el millor de si mateixes per poder dur algun exemplar a la moqueta.
La parella més destacada, guanyadora del primer premi i del premi a la peça major, va ser la formada pels germans Albert i Jordi Busquets amb una peça major de 14,800 Kg i un pes total de 33,595 Kg.
L’organització resta molt satisfeta per com s’ha desenvolupat aquest primer Open, podent repartir una gran quantitat de premis, que van fer que dels primers als últims, totes les parelles acabessin el cap de setmana amb les mans plenes. Ara només queda seguir esforçant-se perquè aquest només hagi estat el primer de molts Concursos organitzats pel Club d’Almacelles.

About Author