Redes Sociales

El passat cap de setmana del 8 al 10 de Març, el Club Esportiu de Pesca Almacelles conegut com a “Almacarp”, va celebrar el seu primer Open de la temporada 2019. Aquest cop l’escenari escollit va ser l’embassament d’Utxesa. Un entorn natural que va atreure  participants de molt alt nivell que van poder gaudir d’un temps immillorable en aquesta època de l’any. La competició es presentava molt ajustada i entretinguda, en la qual les 16 parelles inscrites es van disputar fins al final les places amb premis.

La victòria se la va endur la parella formada per Jordi Zayas i Alex Pi, amb un pes total de 16,770 Kg superant per 600 grams a la parella formada per Dani Navarro i Sergio Moncada que van quedar segons classificats i es van endur el premi a la peça major, amb un pes d’11,570 Kg.

Les parelles formades per almacellencs no podien faltar i va destacar l’actuació de la parella formada per Ferran Blasco i Ivan  Malagón que van acabar en una complicada tercera posició.

Per acabar, cal destacar l’esportivitat en la qual es va poder dur a terme la competició i  agrair la bona disposició i col·laboració de tots els participants amb l’organització.

 

About Author