Redes Sociales

El passat cap de setmana, del 28 al 30 de juny de 2019, el Club Esportiu de Pesca d’Almacelles, Almacarp, va celebrar el segon Open de la temporada. Aquest cop, l’escenari escollit va ser Oliana-Coll de Nargó, un entorn natural espectacular que presentava un embassament al 97% de la seva capacitat, fet que obligava a gairebé tots els participants a posar-se dins de l’aigua per poder pescar, la qual cosa ho va amenitzar força i alhora va ajudar a combatre la calor d’un cap de setmana amb temperatures de record.

L’escenari no va fallar i les carpes van començar a sortir ben aviat. Les 14 parelles concursants van poder realitzar un alt nombre de captures, aconseguint un pes total de 1.335 kg.

La parella guanyadora, formada per en Javier Bernal i en Alejandro Sariñena, van realitzar l’espectacular xifra de 72 captures aconseguint 190,97 kg. Una altra parella a destacar és la formada per en Sergio Moncada i el jove Marcos Chesa, els quals van disputar la primera posició, aconseguint dur 59 peces a la moqueta amb un pes total de 166,47 kg, que finalment es van classificar els segons.

Per concloure, cal destacar l’esportivitat present durant tota la competició, en què totes i cadascuna de les parelles van tenir un comportament exemplar, ajudant als companys sempre que així es requeria, de manera que esdeveniment a esdeveniment, Almacarp es converteix en una gran família.

 

About Author